Miért szeretem megbántani aki szeret?
Figyelt kérdés
Szóval,nem tudatosan,hanem tudat alatt,elérem,hogy valaki belém szeressen,aki engem nem érdekel,és élvezem ahogy bánatos miattam.És hiába nem akarom ezt csinálni,mire észreveszem magamat ez van.Tudok ez ellen tenni valamit?
Olyan válaszát kérném,aki jártas a témában és értelmesen hozzá tud szólni.
2014. dec. 13. 18:28
1/9 anonim válasza:
Gonosz vagy.
Nincs elég önbizalmad és így akarod növelni.
Egyszerű: ne tegyél többet ilyet.
2/9 anonim válasza:
Uralkodni akarsz felette, látni akarod, hogy van felette hatalmad. Ez nem vezet jóra.
3/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló válaszán elgondolkozom,de a másodiknak írnám,hogy az uralkodás az nem rossz szerintem,ezzel meg lehet mutatni,hogy ki a férfi,és nincsenek félreértések.De nem hinném,hogy ez az oka ennek az egésznek.Ha akarnám tudnék uralkodni rajta a nélkül is,hogy megbántom.
2014. dec. 13. 18:51
4/9 anonim válasza:
Ez nem ritka jelenség nálatok, valószínű ezért nem tudok és többen párt találni, jól ellenni.
5/9 anonim válasza:
Egyszerűen nincs elégséges intelligenciád.
7/9 anonim válasza:
És honnan tudod,h az a valaki beléd is szeretett? És nem csak a sz.r primitív bunkóságodon akadt ki??? Játszod az eszed, a semmire!
8/9 anonim válasza:
Ne hallgass a bunkón válaszolgató emberekre! Gondolom, nem tudatosan bántod azokat, akik szeretnek téged!? Sajnos, ilyen vagyok én is, és utána gondolkodom el, hogy "hopszi, bántottam valakit, pedig sose ártott nekem!"
9/9 anonim válasza:
Ja és még valami: gondolom, nem akarattal bántod meg a szeretteidet, mert azt elfelejtettem írni, hogy én akaratom ellenére teszek ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!