Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeret az anyám? Ha...

Miért nem szeret az anyám? Ha szeret miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Nem hallgatja meg a panaszaimat mert előző hónapban sokat kellett orvoshoz mennem és ha most mondok neki valamit elküld a pi¢$ába,mindig elhord minen lustának pedig takarítok én eleget,járok nyári munkára..Volt hogy a füvet lenyírtam a nagy telkünkön,a házat kitakaritottam,régen büszke volt rám de már nem ad hangot ennek.Azt mondja olyan vagyok mint a nővérem (dohányos,alkoholista volt de nem súlyos szinten és sose jött ki vele jól) de én egyik se vagyok ezek közül mindig jól kijöttünk.Mindig a pénzen veszekszik velem amit persze ő ad mert én még 16 éves vagyok és most vagyok először munkán és ha megunom ezt mindig mondom hogy akkor tarsa meg a pénzét,nekem nem kell akkor is elhord mindennek,hogy olyan vagyok mint a nővérem,fogjam fel hogy azt kapom minden hónapban az az én pénzem..Én mindig is 3-4-es tanuló voltam, volt amikor súroltam az 5-ös átlagot a tesóm meg 1-2-3 és mindig lógott,hazudott és én egyáltalán nem vagyok ilyen,mégis megint csak olyan vagyok mint ő.Azt mondta hogy meg vagyok hibbanva mióta barátom van de ugyanúgy viselkedek,csak kevesebb időt töltök otthol és a szabad időmben nem a házra fordítom nagy részt az időmet hanem a barátomra..Ja és persze mindig kritizál hogy hogy állnak rajtam a ruhák/milyen a kinézetem😭

2018. aug. 23. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Anyád jól látja, te is olyan vagy mint a nővéred, lassan felnőtt....

Szerintem ez fáj neki valahol.

2018. aug. 23. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Anyukád féltékeny rád.

Gondolom kezdesz szépülni,nőiesedni,vagyis talán már nőies is vagy,észrevette és látja,hogy Ő meg öregszik.Tipikus.

Gondolom ezt egy anya se vallja be,de a saját vénülését látják a lányuk fejlődésében,tisztelet a kivételnek.

Sok anya féltékeny a lányára,nem a te eseted az egyedüli,valószínű ez egy darabig így is marad. Kérdezz rá,hogy mi a baja veled! Próbáld megbeszélni, ha nem megy,akkor húzd ki ezt a 2 évet vele,aztán miután leérettségiztél (vagy amit akarsz) elmész dolgozni és elköltözöl,gyűjts erre.

Apukáddal milyen a viszony? Együtt éltek? Apukádhoz nem költözhetsz,ha esetleg elváltak?

2018. aug. 23. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
együtt élünk hárman,legfeljebb a barátomhoz mehetnék de ott már tele a ház😓de az a baj hogy én még így is ragaszkodok hozzá ha ő nem szeret vagy ilyen velem mert mindig is szerettem őt és erősen kötődök hozzá
2018. aug. 23. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:

eddig ugy voltam hogy minek sietni a költözzéssel,itthol maradok pár évet és szilárdítom az alapjaimat az önálló élethez az ő segítségével de úgy tűnik az nem így lesz

egyszeruen ha éjszaka után hozzászólók mindig goromba és bunkó velem,de csak velem,ha nem éjszaka után van van hogy jó fej de elég gyorsan begorombul ellenem

2018. aug. 23. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Ebben a korban még ne menj el otthonról,pasidhoz főleg ne, fogadd el ezt a tanácsot.

Végén gyereket szülnél,feladnád a tanulmányaidat és esetleg később rájössz,hogy elsietted,válás...szar élet.

Áhh,tarts ki, saját lábadra állj majd.

Beszélj apukáddal,hogy fáj neked,nem -e lehetne valamit tenni,mert rendkívül rosszul érzed magad,hátha beszél anyuddal..

2018. aug. 23. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
nem mennem hozza mert amugy is sokan elnek ott ,gyereket nem akarok,nem vagyunk felelotlenek,tudom h ez lenne belole.Apam sajnos olyan hogy elmegy a fule mellett ha valami olyat mondok ami nem tetszik neki,vagyis tudom hogy ez is elmenne nert csaladi osszetuzeseknel eleinte puffog,utana meg mintha meg se hallana ha panaszkodok neki
2018. aug. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!