Anyukám már nem szeret?

Figyelt kérdés
Régebben amikor még apával egyutt volt teljesen mas volt Mindig foglalkozott velunk segitett stb.Amiota elvaltak es en anyaval jottem lett egy uj ferje es engem le se szar. Folyton piszkál.én probalok hozza kpzeledni de szinte mindig elutasit.most szuletett egy kisocsem es őt sokkal jobban fogják szeretni már érzem
2018. aug. 2. 12:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Hány éves vagy?

Nem tudom, sok oka lehet ennek. Pl anyukád apukádat látja benned, és hasonlók.

Egyébként nem feltétlen szeretik jobban a babákat, csak többet foglalkoznak velük. Anyukád lehet feszült egy kicsit, azért nem kis stresszel jár a baba napi rutinjának ellátása, lehet nehezen is alszik és panaszos. Legyél kis türelemmel és segíts anyukádnak. Nem feltétlen kell magadra venni ezeket a dolgokat.

2018. aug. 2. 12:40
 2/23 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos anyukád teljesen tipikus: a farok fontosabb, mint a gyereke. Ez nagyon gyakori. Biztos szeret még, csak már a farok sokkal fontosabb neki.
2018. aug. 2. 12:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2018. aug. 2. 12:47
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

Szinte könnyezve írom ezt a választ...

Kedves Kérdező! Nem ismerjük egymást, de hidd el nekem, hogy anyukád téged (is) nagyon szeret, hiszen a gyereke vagy, ő szenvedett meg érted, amikor megszülettél! Azt azért vésd jól a fejedbe, hogy a testvérkéd megszületésével neki megsokszorozódtak a teendői. Figyeld csak meg, mennyivel többet kell ugrálnia a baba miatt: sír, éhes, pelenkázni, mosni, vasalni kell. Ezek mind tőled és a nevelő apádtól vonják el az idejét. Anyukád mindenkinek eleget akar tenni, de nem mindenre jut ideje, és neked úgy tűnik, hogy már nem szeret. Azt is vedd figyelembe, hogy a válás is nehezítette a helyzetét.Talán idegesebb, türelmetlenebb lett, mert belül valami nagyon fáj neki. Ugye, elhiszed nekem, hogy szeret téged? Segíts neki, amiben korodhoz képest tudsz. Játsszál a kistestvéreddel, örüljetek egymásnak. Nyugodj meg, anyukád szeret téged. Nagyon sok gyerek gondolja ezt, amit Te is, amikor kistestvére születik, pedig ezek a gyerekek nagyon tévednek.

2018. aug. 2. 14:02
 5/23 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok
2018. aug. 2. 18:44
 6/23 A kérdező kommentje:
A félnővérem mesélte hogy amikor mi születtünka bátyámmal akkor alig foglalkozott vele
2018. aug. 2. 18:45
 7/23 A kérdező kommentje:
Egyébként kitűnő tanuló vagyok mégse enged görkori edzésre pedig nagyon szeretnék jarni
2018. aug. 2. 18:48
 8/23 anonim ***** válasza:
15%

A félnőbéred ugyanazt érezhette, amit most te. Veletek foglalkozott többet, mint a félnővéreddel, mert ti igényeltétek inkább a törődést. Nem gondolod, hogy így volt? Ha elhiszed - nincs semmi baj. Ám ha nem hiszed el - akkor nem is akarod elhinni!

Azt miért titkolod, hogy mi az oka, hogy nem enged edzésre? Messze van és nincs aki elkísérjen? Nincs rá pénz? Fél, hogy lesérülsz? Tudod az okot? Ha igen - miért nm közölted? Ha nem tudod - kérdezz rá!

2018. aug. 2. 19:29
 9/23 A kérdező kommentje:
Azt momdta azért nem járhatok mert rontja a tanulást amúgy 3000ft havonta es kocsival 10 perc hetentw 2x 1 ora
2018. aug. 2. 21:11
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Nem lesz mostanában ok arra, hogy ajándékot kapj? Név-, vagy szülinap, karácsony.... Ezt Kérhetnél ajándékba. Vagy kérjed meg egy rokonodat féltestvéredet, hogy "titokban" mondja el anyukádnak, hogy mit hallott tőled, mennyire szeretnéd az edzéseket. Ne légy követelőző, mert az nem vezet jó eredményre, de találj ki valami fortélyt.

Kívánom, hogy sikerüljön

2018. aug. 3. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!