Anyukám már nem szeret?

Figyelt kérdés
Régebben amikor még apával egyutt volt teljesen mas volt Mindig foglalkozott velunk segitett stb.Amiota elvaltak es en anyaval jottem lett egy uj ferje es engem le se szar. Folyton piszkál.én probalok hozza kpzeledni de szinte mindig elutasit.most szuletett egy kisocsem es őt sokkal jobban fogják szeretni már érzem
2018. aug. 2. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
De szeret! ÉS ezt ugy mondom tudom mert én anya nelkul nöttem fel el hagyott egy masik apukéert ... Vannak sajnos ilyen anyukák!! Dennagyon szeret téged.. Ne adj isten bajod esne meg őrülne sőt magat hibáztatná! ülj le vele mint egy felnőtt. mond neki most komolyan szeretnél váltani vele pár szót és nagyon figyeljen mert neked ez a vilag legfontossabb beszelgetése lesz az életedben .. Mond neki első sorban nagyon szereted jobban mint gondolná és neked ő jelenti a mindent ..de egy ideje mintha nem léteznél azt érzed számára és nem tudod mit tegyel hogy érezzd hogy anyukád szeret és fontos vagy neki.. te meg érted azt is hogy ő uj életet kezdett de neked is szükséged van rá néha...
2018. aug. 30. 16:10
 12/23 anonim válasza:
választ .!! hogy mi lett ...
2018. aug. 30. 16:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban szereti,engem folyton piszkál mindennel nem foglalkozik velem és a további két testvéremmel se akik nem itt laknak.Csak a Noel és a nevelőapámat szereti
2018. aug. 30. 18:25
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem hallgat meg..Próbáltam már papírra leírni de nagyon leszidtak
2018. aug. 30. 18:31
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Szegénykém.

nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy legyél türelmes és segíts.

Nem a 12 éves gyerek feladata a türelem és a segítés, az anyjának kéne gondoskodni a 12 éves gyerekéről meg neki kéne türelmesnek és szeretetteljesnek lennie.

Te még gyerek vagy, nem a te feladatod, hogy támogasd a szülőket, hanem fordítva. Természetesen kölcsönösség esetén te is segíthetsz, de csak az erődhöz mérten és még egyszer hangsúlyozom, KÖLCSÖNÖSSÉG esetén. Tehát neked is jogod van a szeretetre, a törődésre, és első körben nem neked kell ezt nyújtanod, hanem a szülőnek.

Apukáddal mi a helyzet?

2018. aug. 30. 21:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Apukáméknál van egy daganatos kisgyerek nem akarom őt terhelni
2018. aug. 30. 22:11
 17/23 anonim ***** válasza:

Ifjúsági lelki segély telefonvonal! (A száma most nem jut eszembe sehogy sem.)

Esetleg a lakóhelyed környékén egyházi közösséget érdemes keresned (történelmi múltú egyházak papjai, lelkészei segíthetnek jó tanácsaikkal!)

Önkéntes munkalehetőség, ami esetleg örömet okoz (közösségi tevékenység is megteszi bizonyára, hiszen kiskorúnak számítasz még 12 évesen...)

2018. aug. 30. 23:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Biztosan szeret,de a baba körül sok a teendö. Gobdolom latod, hogy mennyit sir, tudod h 3 órànként eszik, stb. Az edzes kocsival 10 perc. Oké, de oda el is kell valakinek vinni. Ha nevelőpapàd akkor még dolgozik, anyukad a baba mellett nem tudja vallalni, hogy tuti minden edzesre elvisz. Fel kell oltozetni a babat, kocsiba becuccolni, meg 10 perc oda, meg 10 vissza ez kb 30-40 perc alaphangon. Ha epp etetes ido van ő nem allhat fel teged furikazni, mert edzes van. Ha egyedul vagytok es a baba alszik, nem hagyhatja 30-40 percre sem egyedul a babat, vagy verheti fel az alvasbol rendszereseb mert menni kell stb. Igen a baba most a legtobb figyelmet igenyli, majd megerted ha felnosz es neked is lesz. Az h a felnivereddel milyen volt a viszonya ne keverd ide, neki ha jol ertem félnövéred nem sajat gyereke. Ezt tudom jol ertem e. De sajatja is babakorodban rad ugyanugy figyelem kellett mint most a babara. Varj amig picit nagyobb lesz a baba es hidd el fog vinni edzesre is. Nem mindegy az sem hogy van-e a közelben nagyszulo aki tud segiteni, vagy edesanyad mindennel egyedul van. Gyerek vagy még nem erted hogy mennyi tenyezotol fuggnek ezek a dolgok. Ami nem baj. De hidd el h szeret es legyel picit turelmesebb.
2018. aug. 31. 04:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Saját gyereke csak másik férffitól
2018. aug. 31. 08:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Ok sajatja. Nagyszulo van aki segitsen? Rajta kivul ki tud edzesre vinni?
2018. aug. 31. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!