Miért nem szeret az anyukám, miért ilyen velem? 16/L
Kicsim, nagyon sajnálom. Az én lányom is 16, ő azt mondja, hogy túlságosan elfogult vagyok, minden "hibájával" együtt szépnek és okosnak látom és szinte megfojtom a szeretetemmel. Sehogy sem jó.
Azt tanácsolom próbálj meg beszélni anyukádddal, mondd el neki, amit szeretnél, hogy vannak dolgok, amik jól esnének.
Biztos szeret, de úgy van vele, higy biztos azt mondanád, hogy késő, hol volt eddig. Öleld meg te, ne csak várd, higy ő közeledjen hozzád.
Sok sikert.
Kezdeményeztem meséltem neki.. hogy Biologa versenyen elsők lettünk, meséltem hogy mindenből 4,5 lettem elmult év végén.. meg sem nézte a bizonyítványom.. Beszéltem vele elmesélte az előző barátomat amikor volt nem mondott semmit.. alig figyelt.. De a tesomat nagyonn szereti.. és ezért egy kicsit boldog vagyok hogy nem egy érzéketlen ember mert a bátyámra mindig odafigyelt.
Azért jó látni, hogy irtátok hogy megfojt a szeretetével :)) örülj neki nagyon, hogy ott van neked!!:)
Ez úgy van, hogy valaki csak szülő, de anya nem tud lenni.
Ezt,persze, a gyerekek sínylik meg.
Én sosem ismertem az anyukámat. :( Nagyon sokáig vártam, hogy egyszer majd hazajön, megölel és azt mondja, szeret, de sosem jött. Egy idő után beletörődtem. :/
Nagyon sajnálom, hogy az anyukád így viselkedik veled. :( 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!