Anyukám már nem szeret?

Figyelt kérdés
Régebben amikor még apával egyutt volt teljesen mas volt Mindig foglalkozott velunk segitett stb.Amiota elvaltak es en anyaval jottem lett egy uj ferje es engem le se szar. Folyton piszkál.én probalok hozza kpzeledni de szinte mindig elutasit.most szuletett egy kisocsem es őt sokkal jobban fogják szeretni már érzem
2018. aug. 2. 12:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyszülők messzebb laknak,nevelőapám talán de ő dolgozik,apukám is messzebb lakik és ő is dolgozik
2018. aug. 31. 14:36
 22/23 anonim ***** válasza:
azért mesélj apukádnak a problémádról. Hátha tud segíteni megoldani. Lehet, hogy ő abban a hiszemben él, hogy neked jobb anyukádnál.
2018. aug. 31. 19:13
 23/23 A kérdező kommentje:
De onnan gondolom hogy nem szeret hogy pl. Sose mondja hogy szeret,szinte mindig én megyek oda hozzá szeretgetni stb.
2018. szept. 4. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!