Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki tud segíteni? Ne m...

Valaki tud segíteni? Ne m szeret acsaládom.

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy mindenért kiabálnak velem pedig hozzájuk sem szólok ,megjavítok szinte mindent jó az átlagom az iskolában,gyenge sem vagyok és ujjonnan azért piszlálnak a nővéreim mert piros-zöld színtévesztő vagyok.Otthon már tanulni se tudok mert akkor szintén nem hagynak békén.Anyukám velük nem kiabál bezzeg ők rengeteg dolgot tönkretesznek és azt mondja hogy azokért is én vagyok a hibás. kérlek titeket hogy csak értelmes kommenteket írjatok mert ezt is nehéz volt megfogalmaznom

2018. máj. 29. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
23%

Számodra az lenne az értelmes válasz, hogy "jaj, szegény, hogy sajnállak". De valójában az az értelmes, hogy:

Szerintem felfújod a dolgot, és nem vagy annyira ártatlan, mint amilyennek bemutatod magad, vagy - ami rosszabb - amilyennek HISZED magad. Gondold át, mi lehet a te hibád, aztán keresd más szemében a szálkát. Nem tudom elképzelni, hogy ha te annyira tökéletes vagy (oké, tudom, hogy nem írtál ilyet, de nagyon is azt gondolod), akkor így viselkednének veled. A színtévesztésed csúfolása pedig csak testvéri vérszívás. Sok családban előfordul, tedd magad túl rajta, vagy dumáld meg a tesókkal. Olyan nincs, hogy ha valakik épelméjűek, akkor ne lehetne velük ezt megbeszélni.

2018. máj. 29. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyukádnak mondd el ugyanezt. Szép nyugodt hangon hogy mindig kiabál veled,téged hibáztat sok mindenért,és neked ez nem esik jól.
2018. máj. 29. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Erzekeny lelked van biztosan.

Mindenkeppen beszelj anyukaddal,mas valasztasod nincs.

Amugy nem szep dolog anyukadtol,hogy kiabal veled.

2018. máj. 29. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze persze, szegény te és rossz csúnya tesóid... hagyjuk már.
2018. máj. 30. 07:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudos akiakkor normális azzal nem szokás kiabálni mellesleg nem kelis magad ártatlan kisbaronak beállitani :)
2018. máj. 30. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kell, kisbarinak... hülye autokorrekt ;(
2018. máj. 30. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!