Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érzés, ha szeret az...

Milyen érzés, ha szeret az apukád?

Figyelt kérdés

Nekem csak anyukám volt, de meghalt. Az apám pici koromban elment és másik családja van, nem is ismer meg az utcán. Bejelölt facebookon, de nem szólt egy szót sem, csak lájkolgatta néha, ha kitettem valamit. Nem értettem.

Az érdekelne, hogy tényleg van olyan apa, aki szereti a gyerekeit? Mert az ismerőseim apja ugyan velük él, de mind olyan furcsák. Az egyik mindig kiabál, a másik ilyen nagyon vallásos és mindig arról beszél, hogy a pokolra jutunk és csak arról a gyerekéről tesz fel képet a facebookra, amelyik jár vele gyülekezetbe... a harmadik meg mindig hónapokra elmegy máshová dolgozni, meg ilyesmik.

Az apukád ugyanúgy szeret mint az anyukád? Nem tudom elképzelni, hogy két embert is ugyanannyira nagyon lehet szeretni, mint az anyukámat.

Van különbség az apukád és anyukád szeretete között?

Köszi, ha válaszolsz

2018. febr. 28. 14:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Mivel nő vagyok, én voltam apa szeme fénye, és a mai napig így van,velem sokkal engedékenyebb volt mint fiú tesómékkal,és mai napig senki nem tud olyan csodálattal rámnézni mint ő, nagyon szoros volt mindig is a kapcsolatunk, ő olvasott nekem minden este mesét, ha féltem éjszaka ő jött be, rengeteget énekelt és foglalkozott velem, anyum is szeretett de pl vele inkább felnőttként lett nagyon jó a kapcsolatom, ő meg inkább fiús anyuka volt, bátyáimat jobban kényeztette.

Férjem szintén hihetetlen jó apa, fiúnkat ugyanannyira imádja mint én, rengeteget foglalkozik vele, kérés nélkül.

De kérdésedből kiindulva, örülök hogy anyukád azért tudta pótolni neked apukádat,nem is akarsz ráírni facebookon?

2018. febr. 28. 14:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos, ezt én sem nagyon tudom, max. a nevelőapukám miatt. Ő tényleg nagyon szeret minket :)
2018. febr. 28. 14:24
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Nemtudom
2018. febr. 28. 14:25
 4/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

1-es, ráírtam, amikor nagyon magányosnak éreztem magam és hiányzott az anyukám. Azt kértem, hogy meséljen kettőnkről, mármint magáról és rólam, de csak olyanokat írt, hogy hol fogantam és hogy szerelemgyerek voltam, ami szerintem egyenlő a véletlennel, de nem bánom. Aztán csak arról írt, hogy az anyukám meg a nagymamám milyen szemét volt vele, meg csomó valótlan dolgot, de hát lehet, hogy ő tényleg ezeket elhiszi. Szerettem volna ha mesél még a kiskoromról, de írt valami olyasmit, hogy a halottakban az a jó, hogy már a helyükön vannak, de hogy az élők jelentik a gondot mert bármikor előállhatnak egy ilyen kérdéssel, hogy mesélj rólunk és ezt úgy értettem, hogy ez neki rossz, szóval csak megköszöntem, és nem írtunk többet. De nem baj, mert ő is meg fog halni és akkor az majd nem fáj.

2018. febr. 28. 14:35
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztonságot ad, megnyugtat, boldogsággal tölt el. Tudom, hogy bármikor, bármiben számíthatok rá.
2018. febr. 28. 14:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó érzés. Engem kisebb koromban szerintem apa jobban szeretett mint anya, anya pedig az öcsémet. De mostanra úgy tünik hogy mindketten ugyanannyira szeretnek mindkettőnket.

A szüleim az ez előtti októberben elváltak. Most anyával lakunk az öcsémmel. Apával minden hétvégén találkozunk. Szoktunk este filmet nézni, és közös programokat csinálni. Ha valamit amit tanultunk a suliba nem értek apa mindig elmagyarázza. Örülök neki hogy ő az apukám:)

2018. febr. 28. 15:01
 7/19 anonim válasza:
100%

Szia! Elhiheted az én gyerek korom se rózsásabb..

Anyukám és apukám elváltak , azóta anyám össze jött egy manussal ,akinek szült két gyereket ,akiket imádnak , engem meg folyton basztat az új fickó. Ezt csináld , azt csináld , ez így szar , az úgy szar, minek sminkeled magad , szebb már úgysem leszel , a te kinézeteden már nincs mit javítani, én nem csinálok semmit , egész nap csak döglök és ezt hallgatom minden nap. Amúgy az igazi apukámmal egész jó a kapcsolatunk ,de nem hiszem ,hogy bármiben is számíthatnék rá , ha komolyabb bajom lenne ,úgyhogy nekem maradtak a nagyszülők és mai napig őket tekintem szüleimnek. :) Valakinek bejön az élet , van akinek nem , ez van. :)

2018. febr. 28. 15:29
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nő vagyok, apám semmibe se nézett. Emlékszem, egyszer elém meg a nővérem elé vágta a megbarnult banánt hogy azt már megehetjük, mert a fiának nem elég jó. Máskor meg azt hangoztatta, hogy a lányok azért vannak hogy kiszolgálják a fiúkat, ugrani kellett az öcsém után mosogatni, letörölni az asztalt. Megalázó volt.... Szóval nem tudom milyen az ha apa szeret. Mindig agresszív, erőszakos volt velünk lányokkal. Megkönnyebbülés volt mikor meghalt.
2018. febr. 28. 15:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Már felnőtt vagyok gyerekeim vannak. Igazi apás szeretetet soha nem éreztem,nem volt bújós szeretgetős apukám ami ma is hiányzik. Segit ha kell anyagilag de nagyon sokszor kritizal es bántóan beszél ami nagyon rossz. Van ismerős, aki azt mondja hogy szeretettel beszél rólunk - sajnos én ebből semmit se érzékelek. Ez van....
2018. febr. 28. 17:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom megmondani, hogy milyen az apai szeretet. Gyerekként még voltak közös programjaink (nagyjából), de nem volt titok, hogy fiút szeretett volna apum. "Sajnos" lány lettem, kb iskolás korom óta nem emlékszem, hogy csináltunk volna bármit úgy együtt vagy, hogy megölelt volna. Sose hallottam tőle, hogy szeretlek. A szüleim együtt élnek, de ha meglátogatom őket akkor apa levegőnek néz. Anyával közel állunk egymáshoz, de apa szerintem magasról tojik rám. :(
2018. febr. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!