Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy fárasztó nap után úgy hazaesni hogy a nyakadba ugrik egy teremtés aki szeret?
Nekem még sose volt ilyen élményem, sose éltem még együtt nővel, nőm se igazán volt még.
Viszont sokat ábrándoztam már róla hogy az ilyen pillanatok milyenek is lehetnek.
Nagyon jól eső amikor hirtelen átölel, megszorít, bújik? Majd fáradtan elterülsz mondjuk egy kanapén vagy egy ágyon, mellédheveredik és simogat és duruzsol, dorombol...
F/26
Tenni kene az elmenyert, nem abrandozni rola.
Akinek majd 30 eves korara nem volt senkije, annal nagy bajok vannak. Nem bantasbol. Akar olyan lelki okok is, amik gatolnak a csajozasban es segitsegre szorulnanak. Nem gondoltal meg erre?
Nem pontosan tudom, de számomra már az csodálatos volt, mikor régen suli után a barátnőmhöz mentem és ő várt engem.
"Nagyon jól eső amikor hirtelen átölel, megszorít, bújik? Majd fáradtan elterülsz mondjuk egy kanapén vagy egy ágyon, mellédheveredik és simogat és duruzsol, dorombol...
"
Az ilyen pillanatokért megéri élni.
"nkább tegyél érte, hogy változzon a helyzet."
Bő fél évtizedig állandóan hajtottam a nőket, próbálkoztam.
Feladtam, most már leszek így aztán ennyi, mások boldogságából próbálok táplálkozni.
Úgy fogom fel egy ideje hogyha más boldog, akkor én is azzá válok ezáltal.
Ezért kérdeztem ezt is, kíváncsi vagyok az érzésekre.
Kutya, macska.
A macskám akkor is a nyakamba ugrik és hozzámbújik, ha csak a boltba megyek át.
Éjjel összebújva alszunk, reggel puszival ébreszt.
Cserébe csak annyit vár el, hogy prémium kajával tápláljam és kipucoljam az alomtálcáját. Kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!