Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy fárasztó nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy fárasztó nap után úgy hazaesni hogy a nyakadba ugrik egy teremtés aki szeret?

Figyelt kérdés

Nekem még sose volt ilyen élményem, sose éltem még együtt nővel, nőm se igazán volt még.

Viszont sokat ábrándoztam már róla hogy az ilyen pillanatok milyenek is lehetnek.

Nagyon jól eső amikor hirtelen átölel, megszorít, bújik? Majd fáradtan elterülsz mondjuk egy kanapén vagy egy ágyon, mellédheveredik és simogat és duruzsol, dorombol...

F/26

2017. okt. 26. 19:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Tenni kene az elmenyert, nem abrandozni rola.

Akinek majd 30 eves korara nem volt senkije, annal nagy bajok vannak. Nem bantasbol. Akar olyan lelki okok is, amik gatolnak a csajozasban es segitsegre szorulnanak. Nem gondoltal meg erre?

2017. okt. 26. 19:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jo erzes. En a teremtes vagyok ez esetben es varom haza az Uramat :D
2017. okt. 26. 19:29
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy ahelyett, hogy itt nyafogsz nekünk minden este, inkább tegyél érte, hogy változzon a helyzet.
2017. okt. 26. 19:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Rengeteget próbálkoztam már... mostanság fékeztem le, mert meguntam hogy csak a kudarc kudarc hátán.
2017. okt. 26. 19:30
 5/21 Heart of Darkness ***** válasza:
96%

Nem pontosan tudom, de számomra már az csodálatos volt, mikor régen suli után a barátnőmhöz mentem és ő várt engem.

"Nagyon jól eső amikor hirtelen átölel, megszorít, bújik? Majd fáradtan elterülsz mondjuk egy kanapén vagy egy ágyon, mellédheveredik és simogat és duruzsol, dorombol...

"

Az ilyen pillanatokért megéri élni.

2017. okt. 26. 19:30
 6/21 anonim ***** válasza:
10%
Nekem az ilyenek nem tetszenek, mert te vagy a fáradt, komoly férfi, a csajszika meg persze már rég otthon van, nem is fáradt, csak arra vágyik, hogy téged pátyolgasson.
2017. okt. 26. 19:33
 7/21 anonim ***** válasza:
26%
Számomra az a csodálatos, hogy este már nem ugrik senki sehová, hanem "énidő", amit pont úgy töltök el, ahogy akarok, nem kell még akkor is " megfelelni". Korábban inkább tehernek éreztem ezt a megérkezős, rámászós dolgot, mint örömnek. Persze, biztos nagyon jó annak, aki erre vágyik, de engem így kötöttek be. :D
2017. okt. 26. 19:35
 8/21 A kérdező kommentje:

"nkább tegyél érte, hogy változzon a helyzet."

Bő fél évtizedig állandóan hajtottam a nőket, próbálkoztam.

Feladtam, most már leszek így aztán ennyi, mások boldogságából próbálok táplálkozni.

Úgy fogom fel egy ideje hogyha más boldog, akkor én is azzá válok ezáltal.

Ezért kérdeztem ezt is, kíváncsi vagyok az érzésekre.

2017. okt. 26. 19:40
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Kutya, macska.

A macskám akkor is a nyakamba ugrik és hozzámbújik, ha csak a boltba megyek át.

Éjjel összebújva alszunk, reggel puszival ébreszt.

Cserébe csak annyit vár el, hogy prémium kajával tápláljam és kipucoljam az alomtálcáját. Kell ennél több?

2017. okt. 26. 19:41
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
Ez csodás érzés, csak sajnos 3-4 év múlva már nem ez van sajnos...Többszörös tapasztalat. 40/F
2017. okt. 26. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!