Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy fárasztó nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy fárasztó nap után úgy hazaesni hogy a nyakadba ugrik egy teremtés aki szeret?

Figyelt kérdés

Nekem még sose volt ilyen élményem, sose éltem még együtt nővel, nőm se igazán volt még.

Viszont sokat ábrándoztam már róla hogy az ilyen pillanatok milyenek is lehetnek.

Nagyon jól eső amikor hirtelen átölel, megszorít, bújik? Majd fáradtan elterülsz mondjuk egy kanapén vagy egy ágyon, mellédheveredik és simogat és duruzsol, dorombol...

F/26

2017. okt. 26. 19:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jobb érzés mint a szex.
2017. okt. 26. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó érzés tartozni valakihez, biztonságba, melegbe, fészekbe. Csak sajnos rengeteg pasinak fogalma sincs arról hogy hogyan lehet eljutni idáig, hogyan keletkeződik és érik be egy kapcsolat ilyen szintre.
2017. okt. 26. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem is akarják ezt a pasik. Ott volt a szexrobotos kérdés, simán leírta a férfitársatok, hogy a férfiaknak nem kellenek érzelmek, család, csak a bszás.
2017. okt. 26. 20:05
 14/21 A kérdező kommentje:

13: de akarják, én vágyom rá.

de eddig a gonosz lányok általában csak kinevettek, megaláztak.

2017. okt. 26. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
A nők csodás teremtések, nélkülük az életnek semmi értelme.
2017. okt. 26. 20:43
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Hazudsz. Csak dugni akarsz. Egy férfi mondta, hogy minden férfi ezt akarja. Senki nem tiltakozott.
2017. okt. 26. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Fura, de egyszer volt olyan, hogy egy nő a nyakamba ugrott mikor meglátott. Egy prosti volt. Nagyon jó érzés volt. Még az adott körülmények közt is. Ő ilyen lehetett az igazi párjával, vagy így képzelte el magának. Egy pillanatra beleláttam az életébe, Ezt nekem akkor is öröm ha gyakorlatilag én csak színész vagyok a darabban.

De az szerintem a normális hogy örömmel várjuk a párunkat. Ha nem is ugrunk egymás nyakába. Csak azt se felejtsd el, hogy ez nem magától jön egy kapcsolatban, hanem tenned is kell érte, elfogadással, a másik szeretetnyelvének megfeleléssel, odafigyeléssel. Szóval arra építs, hogy ezt kétszer te csinálod meg majd a barátnőddel, őszintén, hogy egyszer kapjad is.

2017. okt. 26. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:

"Milyen érzés egy fárasztó nap után úgy hazaesni hogy a nyakadba ugrik egy teremtés aki szeret?"

Nem szeretem, ha képen nyal. Az összeugrálás még oké, de a pofámat hagyja békén. Franc essen az összes kutyába.

Ők örülnek, hogy hazaértem, én meg alig teszem le a fáradt valagam, állhatok fel és mehetek képet mosni.

2017. okt. 26. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz először munkát kéne találni, hogy legyen honnan hazamenni. Azt meg csak úgy fogsz, ha nem lógsz ezen az oldalon egész nap, hanem elkezdesz állást keresni és elmész interjúra. Hidd el, ha elkezdesz keresni, már jobbam fogod magad érezni, mert teszel magadért.
2017. okt. 26. 22:46
 20/21 anonim ***** válasza:
15ös a nők tényleg csodálatos teremtmények és ők az életünk értelmei. Ezért nem értem miért tartanak gonosznak és sorozatgyilkosnak amikor én csak csókolnám, simogatnám és öllelném őket. De látom a mai világban ez már nem fontos...
2017. okt. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!