Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is előfordult már...

Veletek is előfordult már ilyen? Felnősz, és rájössz, ki is valójában az anyád? Ez lehet klimax 40 évesen?

Figyelt kérdés

Rettentő jó kapcsolatunk volt édesanyámmal közel 18 évig, elválaszthatatlanok voltunk. Engem sokat bántottak az iskolában, barátaim sem voltak, ezért anyámmal tudtam otthon minden megbeszélni. Neki sem voltak barátai, közvetlen, barátságos, társaságkedvelő asszony, de egész életét a nevelésünkre áldozta fel és soha ki sem mozdult sehova. Tényleg csodás anya volt, legjobb barátnő, megértő, kedves. Apával is jól megvannak relative.

Az utóbbi időben problémák merültek fel az életemben (nem drog, terhes sem vagyok)...egy egészségügyi gond. Úgy veszem észre, hogy nem képes ezt elfogadni. Nem segít, nem támogat lelkileg, sőt csak nehezítí!! Szid, lehord hogy hogy lehetek ilyen elcseszett, mindenbe beleköt. És azt mondja hogy szakadjak le róla, 18 évig bírta játszani a jó anya szerepet. Lesokkolódtam. Anyám soha nem volt ilyen...soha. Tőle jobbat nem is tudtam elképzelni, imádtuk egymást. Egy jó lélek volt. De amit az utóbbi időben produkál...rá sem ismerek. Nem akar segíteni, magamra hagy.

Elvesztettem a legjobb barátom, az anyám. Mit tegyek?

Elment az életkedvem is.

Klimaxolhat 40 évesen?

Apa is odajött hozzám hogy jó lenne ha kevesebb időt töltenék anyával, mert már felnőtt, felelősségteljes nő vagyok..18 évesen 😀

Tanácstalan vagyok. Veletek volt ilyen?

2019. aug. 3. 15:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
96%
Nem klimax, hanem anyád és - ha jól értettem - apád is rájött 40 évesen, hogy bizony már nem lesz fiatalabb és elmentek az évek a feje fölött. Eddig a gyereknevelés miatt háttérbe kellett szorítani magukat és most hogy felnőttél végre kezdhetnek újból élni. Ez nem a te hibád, anyád még ettől lehetne veled kedvesebb. Illetve anyádtól nem szép, hogy láthatóan eddig "beléd volt bújva" és most meg átesett a ló tulsó oldalára.
2019. aug. 4. 12:22
 42/43 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon- nagyon el vagyunk tévedve. Ha szülsz egy gyereket, akkor azt minek szülöd? Na magyarázd meg, gyerünk."

Kérdező, vegyél vissza a stílúsodból, mert nagyon vérlázítóan beszélsz. Gondolom egy királykissaszony vagy, akinek kinyalták gyerekként a hátsóját és ezt szoktad meg. Neked kéne változtatnod, mert ha így fogsz az életben másokhoz is hozzáállni, akkor utálni fognak téged sokan. Sok pasi meg nem bírja elviselni ha "hercegnő"-ként viselkedik a párja. Majd ha lesz gyereked, akkor meg tudod hogy bizony mennyire nem egy egyszerű dolog.

Minek szülöd?-re a válasz: Sokan társadalmi nyomás miatt (szülők unokázhassanak végre, sajnos vannak ilyenek) , anyagi érdekből (falusi CSOK) illetve mert szeretne azért. Azt nem lehet mindig előre tudni hogy a gyerek megszületése után a férj, nem lép le és hagyja ott a nőt a gyerekkel. Illetve egy előre nem várt tragédia (baleset, betegség) nem jelezhető előre, ami miatt anyagilag sokkal rosszabb helyzetbe kerül egy család.

2019. aug. 4. 12:30
 43/43 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, van egy régi kínai mondás: "A gyerek vendég a háznál."

Furcsa, mi?

2019. aug. 4. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!