Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is előfordult már...

Veletek is előfordult már ilyen? Felnősz, és rájössz, ki is valójában az anyád? Ez lehet klimax 40 évesen?

Figyelt kérdés

Rettentő jó kapcsolatunk volt édesanyámmal közel 18 évig, elválaszthatatlanok voltunk. Engem sokat bántottak az iskolában, barátaim sem voltak, ezért anyámmal tudtam otthon minden megbeszélni. Neki sem voltak barátai, közvetlen, barátságos, társaságkedvelő asszony, de egész életét a nevelésünkre áldozta fel és soha ki sem mozdult sehova. Tényleg csodás anya volt, legjobb barátnő, megértő, kedves. Apával is jól megvannak relative.

Az utóbbi időben problémák merültek fel az életemben (nem drog, terhes sem vagyok)...egy egészségügyi gond. Úgy veszem észre, hogy nem képes ezt elfogadni. Nem segít, nem támogat lelkileg, sőt csak nehezítí!! Szid, lehord hogy hogy lehetek ilyen elcseszett, mindenbe beleköt. És azt mondja hogy szakadjak le róla, 18 évig bírta játszani a jó anya szerepet. Lesokkolódtam. Anyám soha nem volt ilyen...soha. Tőle jobbat nem is tudtam elképzelni, imádtuk egymást. Egy jó lélek volt. De amit az utóbbi időben produkál...rá sem ismerek. Nem akar segíteni, magamra hagy.

Elvesztettem a legjobb barátom, az anyám. Mit tegyek?

Elment az életkedvem is.

Klimaxolhat 40 évesen?

Apa is odajött hozzám hogy jó lenne ha kevesebb időt töltenék anyával, mert már felnőtt, felelősségteljes nő vagyok..18 évesen 😀

Tanácstalan vagyok. Veletek volt ilyen?

2019. aug. 3. 15:42
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Na, az ilyeneknek mint ti nem érdemes gyereket vállalni. Egy gyerek élethosszig tartó felelősség. Nem azt mondom, hogy el kell tartani élete végéig, de ha 35 évesen hív fel az éjszaka közepén, hogy baj van, nem utasítom el, hogy ja bocs, felnőtt vagy, oldd meg magad, vedd már le a terhet a vállamról.

Minek nektek gyerek, ha alig várjátok, hogy betöltse a 18. életévét.

Álszent népség 😀

2019. aug. 3. 19:11
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni sem? Leírtam, hogy mivel van a problémám 🙃
2019. aug. 3. 19:12
 23/43 anonim ***** válasza:
86%
Anyád egyszerűen azt látja, hogy szinte becsavarodtál valami olyan egészségügyi gondba, amin csak úgy lehet túllépni, ha az ember kevesebbet sajnáltatja magát. Ő így oldja meg a pszichoterápiát.
2019. aug. 3. 19:27
 24/43 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon el vagyunk tévedve. Ha szülsz egy gyereket, akkor azt minek szülöd? Na magyarázd meg, gyerünk.
2019. aug. 3. 19:29
 25/43 A kérdező kommentje:

Nem tudom, a közvetlen környezetemben elég normális, hogy ha megbetegszik valaki, a szülei mellette állnak és nem pocskondiázzák még jobban a föld alá. Legyen mentális, vagy fizikális betegségről szó.

Köszönöm szépen a válaszokat, továbbiakra nem vagyok kíváncsi, törlöm is a kérdést.

2019. aug. 3. 19:32
 26/43 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan most is akart segíteni, de nem hallgatsz rá, és tehetetlenségében ideges.
2019. aug. 3. 19:36
 27/43 A kérdező kommentje:
Kijelentette, hogy nem segít.
2019. aug. 3. 19:37
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem máshol keresd a támogatást, mert anyudnak most más gondjai vannak.
2019. aug. 3. 19:47
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajod? Talán nem is tud segíteni.
2019. aug. 3. 19:49
 30/43 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező: gyereket nem azért szülünk hogy életünk végéig non stop szolgáljuk és rendelkezésére álljunk. Nagyon el vagy tévedve. Szerintem te állandóan ugráltattad anyádat aki besokalt. Szar ügy hogy pont most, de ez van. Szerezz barátokat és szakadj le anyádról ahogy apád is megmondta.
2019. aug. 3. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!