Veletek is előfordult már ilyen? Felnősz, és rájössz, ki is valójában az anyád? Ez lehet klimax 40 évesen?
Rettentő jó kapcsolatunk volt édesanyámmal közel 18 évig, elválaszthatatlanok voltunk. Engem sokat bántottak az iskolában, barátaim sem voltak, ezért anyámmal tudtam otthon minden megbeszélni. Neki sem voltak barátai, közvetlen, barátságos, társaságkedvelő asszony, de egész életét a nevelésünkre áldozta fel és soha ki sem mozdult sehova. Tényleg csodás anya volt, legjobb barátnő, megértő, kedves. Apával is jól megvannak relative.
Az utóbbi időben problémák merültek fel az életemben (nem drog, terhes sem vagyok)...egy egészségügyi gond. Úgy veszem észre, hogy nem képes ezt elfogadni. Nem segít, nem támogat lelkileg, sőt csak nehezítí!! Szid, lehord hogy hogy lehetek ilyen elcseszett, mindenbe beleköt. És azt mondja hogy szakadjak le róla, 18 évig bírta játszani a jó anya szerepet. Lesokkolódtam. Anyám soha nem volt ilyen...soha. Tőle jobbat nem is tudtam elképzelni, imádtuk egymást. Egy jó lélek volt. De amit az utóbbi időben produkál...rá sem ismerek. Nem akar segíteni, magamra hagy.
Elvesztettem a legjobb barátom, az anyám. Mit tegyek?
Elment az életkedvem is.
Klimaxolhat 40 évesen?
Apa is odajött hozzám hogy jó lenne ha kevesebb időt töltenék anyával, mert már felnőtt, felelősségteljes nő vagyok..18 évesen 😀
Tanácstalan vagyok. Veletek volt ilyen?
Ha meg ilyen önállótlan gyenge kis p*** nevelt, akkor miért rajtam tölti ki ezt?
Miért nem gondolkodott időben, mivel jár egy gyerek? Miért sérteget? Miért nem tartotta karban magát?
Keményen készülök bejutni egy nehéz egyetemre, bajom van és segítséget kértem tőle. Életem minden felesleges pillanatánál ott tudott lenni, most miért nem tud?
Azt hiszem erről beszélnem kell vele, de az abaj hogy képes túlordítani és otthagyni
Nem írod le a részleteket, így nehéz segíteni.
Mi a betegséged?
Mi a probléma, miböl látod, hogy elfordult tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!