Megteheti ezt a volt feleség?
Kis háttérsztori: a vőlegényem három éve elvált, van két gyereke, 9, 5 évesek. Én 24 hetesterhes vagyok.
Jópárszor le kellett mondanunk a láthatást, vagy rövidíteni, mert párom túlórázott, én meg nem igazán bírok a két lánnyal (a nagy hiperaktív és folyton a húgát nyüstöli, aki vinnyog, én meg tiszta ideg vagyok)
Kijelentettem, hogy egyszerre csak az egyikre vagyok hajlandó vigyázni, főleg nyáron, mikor teljes hetes kapcsolattartás van.
Anyuka ezen bedurcizott, és ultimátumot adott, hogy vagy a megítéltek szerint visszük a gyerekeket, vagy sehogy.
Ez pl tegnap este hattól vasárnap este hatig lett volna, kaptunk egy üzenetet, hogy fél hétig várnak a páromra, aztán a hétvégére elutaznak, vagy megy a értük, vagy elviszik őket is.
Nekünk viszont csak vasárnap délután lett volna jó, de küldött anyuka egy képet, hogy már a horvát tengerparton vannak (az új férje ott dolgozik, gyakran mennek oda) és csak vasárnap délután indulnak haza.
Továbbá kijelentette, hogy minden hétvégén mennek, illetve azt is, hogy a gyerekfelezést felejtsem el, mert vagy mindkettő megy, vagy egyik sem.
Azt mondja az ex, hogy három évig rugalmas volt, belement mindenféle módosításba, de elege van, nem alkalmazkodik többet. Mert szerinte, ha kéthetente csak az egyiket visszük, attól sérül a gyerek.
KERDEZO NYUGII! NEM VAGY KOTELES A LANYOKRA VIGYAZNI MERT NEM A TIEID 😀😀😀😀 TEHAT NYUGODTAN MONDD MEG: NEM VIGYAZOK A LANYOKRA.KESZ.PONT. es kesz! Majd ha apuka raer vigyaz rajuk. Szard mar le teljesen a 2 lanyt nem a tieid :)
NE valaszd oket el szandekkal apukatol DE Neked Nem kell rajuk vigyazni. Eddig SE szabadott volna vallalni!!!!!!
Kérdező te tényleg ennyire sötét vagy? Leírtuk már nem tudom hányan, hogy ez nem úgy működik, mikor kedvetek van "babáztok". Bíróságon megítélték a láthatást, nektek ahhoz tartani kell magatokat, nem az ex kötelessége nektek ugrálni.
Amúgy vicces, hogy mondod, szabadidőt akartok. A lányok elvileg 2 hetente hétvégén vannak ott, tehát egy hónapban összesen 4! napot. Nektek nem elég kettesben a fennmaradó 26-27 nap?
De pont ez az, hogy nem tud! Ötig melózik hétköznap, és gyakran szombaton is!
Anyuka meg csak péntek este hajlandó átadni a gyerekeket, csak úgy, hogy mindkettőt, aztán minden hétvégén nyaralgathasson!
Jó persze, ilyenkor látja a férjét, meg mikor kéthetente hazajön.
Próbálok megértő lenni, de ő velem nem az! Fáradt vagyok folyton, leszakad a derekam, alig alszom.
Lehetnél az én utódom is, de ott már megvan a gyerek.
Apuka önként és dalolva lemondott a közös szülői felügyeletről, boldogan neveljük őket a párommal.
A legnagyobb kopp akkor érte őket, amikor rájöttek, hogy exferjem csak a jogairól mondott le, a kötelessége (gyt) maradt.
Nincs rá szükségem, gyűjtöm a gyerekeimnek osztrák számlàra XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!