Mit tegyek, hogy ne legyek dühös?
Forgatja a szemét !! Micsoda bűn! xD
Viccet félretéve, attól, hogy vitapartnereidet megpróbálod lealacsonyítani, rosszindulatúnak és alacsony IQ szinttel rendelkezőnek nevezed, még nem lesz igazad. Ami azt illeti, éppen az utal alacsony IQ szintre, hogy egy vitában nem tudsz tárgyilagos maradni és elkezdesz személyeskedni...
21 éves vagyok, én sem tudok kávét főzni, mert én speciel a szagától is rosszul vagyok, anyuék isznak, engem sosem kérték ráa szüleim. Ők tudják, hogyan szeretik mennyire főzve, milyen erősen stb stb ...
Lehet a lány sem tudja. Oké a tea az más tészta, csak felrakod a teáskannát a gázra, mikróban vizet melegítesz hozzá meg ezer módszer és praktika a tea készítés.
De ne várd egy 14 évestől, hogy kavét főzzön Neked.
Ennyi idősen alap dolgokon túl nem igen szükséges szerintem nagyon dolgokat tudnia.(alap dolog például egy tészta, rizs vagy egyéb ilyen könnyű kaja kifőzése persze ha megeszi)
Ahány ház, annyi szokás, ez tény, de átlagosan ha valaki azt kéri, csinálj kávét, lesz tiszta bögre a szekrényben. Ez olyan, mintha azt mondanám, dobj már be egy mosást, ja, de előtte ki kell tisztítani a szűrőt.
Elmúltam 30, de ha valaki megkérne, hogy csináljak kávét, és azt azzal kellene kezdenem, hogy elmosom a dzsuvás bögréket, nem csak a szememet forgatnám.
Nekem sem tetszik, hogy ezen vagyok fennakadva, de ez annyira kész, hogy nem igaz.
Azta mindenit, remélem nem adtál neki borravalót! Ilyen hanyag felszolgálót, elfelejti az édesítőt.
Miért nem írta fel a kis noteszébe a rendelést?
Nem azért, de én se csináltam teát, kávét a rokonaimnak ennyi idősem...sőt, más ilyen idős ismerőseim se.
Nem mindenki akar főzni.
Ha ennyire zavar a "semmittevése", akkor adj neki más házimunkát. Pl porszívózzon ki vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!