Hogyan érezzem jól magam úgy, hogy közben ne legyek pofátlan?
A helyzet a következő: Nagybátyám (keresztapám) feldobta, hogy elmehetnénk egy fesztiválra egy napra, ahol mindkettőnknek lenne olyan koncert, ami érdekli. A gond az, hogy nekem viszont nem igazán férne bele. Ő mondta ugyan, hogy a jeggyel ne foglalkozzak, de én azért mégis kellemetlenül érezném magam, ha ő fizetné (10.000 Ft), annak ellenére, hogy megengedhetné magának.
Ti mit tennétek a helyemben?
Illetve sokszor volt már, hogy felhozott valami program ötletet, ami aztán annyiban is maradt. Hogyan hozzam fel én, ha ez is erre a sorsra jutna? Vagy ha ő nem kérdez rá, akkor hagyjam?
Ha szeretnél elmenni, fogadd csak az ajándékot, tanulj meg elfogadni, szivesen adja!
Vagy mondd, hogy menjetek inkább olyan helyre, amit Te is ki tudsz fizetni, vagy ingyenes helyre (javasolj konkrétat), hiszen azért szeretne ő is menni, hogy EGYÜTT legyetek, nem a koncert miatt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!