Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan érezzem jól magam úgy,...

Hogyan érezzem jól magam úgy, hogy közben ne legyek pofátlan?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Nagybátyám (keresztapám) feldobta, hogy elmehetnénk egy fesztiválra egy napra, ahol mindkettőnknek lenne olyan koncert, ami érdekli. A gond az, hogy nekem viszont nem igazán férne bele. Ő mondta ugyan, hogy a jeggyel ne foglalkozzak, de én azért mégis kellemetlenül érezném magam, ha ő fizetné (10.000 Ft), annak ellenére, hogy megengedhetné magának.

Ti mit tennétek a helyemben?

Illetve sokszor volt már, hogy felhozott valami program ötletet, ami aztán annyiban is maradt. Hogyan hozzam fel én, ha ez is erre a sorsra jutna? Vagy ha ő nem kérdez rá, akkor hagyjam?

2018. júl. 23. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Ha szeretnél elmenni, fogadd csak az ajándékot, tanulj meg elfogadni, szivesen adja!

Vagy mondd, hogy menjetek inkább olyan helyre, amit Te is ki tudsz fizetni, vagy ingyenes helyre (javasolj konkrétat), hiszen azért szeretne ő is menni, hogy EGYÜTT legyetek, nem a koncert miatt.:)

2018. júl. 23. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Simán mondd neki, hogy találtál olyan fesztiválnapot, ami mindkettőtöknek érdekes lenne. Ha nem jó neki az időpont, akkor vedd elő a tarsolyodból sorra a következő öt lehetséges fesztiválnapot vagy koncertet.
2018. júl. 24. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne fizethetné ki a nagybátyád a jegyedet? Ennyire ne érezd már magad rosszul, mert ennyit megtesz érted! Ki tegye meg ezt neked, ha nem a keresztapád? Legyen a szülinapi ajándékot, vagy karácsonyi ajándék, úgyis többet ér a közösen eltöltött idő, mint egy tárgy!
2018. júl. 24. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Adnak, fogadd el...
2018. júl. 24. 06:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el, es penztarcadhoz merve hivd meg ott valamire, amit szeret! A gesztus a fontos.
2018. júl. 24. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért ajánlja fel, mert neki nem okoz gondot az a 10.000 forint, ugyanakkor szeretne veled valami programot csinálni. Esetleg a fesztiválon hívd meg egy sörre / hambira akármire. Túlárazott cuccok de azért 10.000 alatt jössz ki így is, és ott lesz a gesztus, bár nem hiszem hogy azt is elvárná
2018. júl. 24. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Keresztapad meghív egy közös programra es allja a jegyedet? Mi ezzel a baj? Emiatt szerintem, nem kellene kellemetlenül érezned magadat.
2018. júl. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!