Mit tegyek hogy ne érezzem magam korlátok között? 16L
Szoval olyan rokonságba születtem ahol nincsen senkinek jobb dolga mint a másik életen őrködni. Feltesbol birtoklasbol. Szeretem őket de ezt unom. Faluban lakom igy kevesebb a lehetőség egyéb kikapcsolódásra.
Abba az utcába ahol a nagyszüleim laknak lakik egy csávó akivel nagyon jol eltudok beszélgetni. Ha látják h vele dumálok csesztetnek hogy miért kotekszek vele nem az én korosztalyom. Vagy van hogy megyek haza es mamám 20x kinez az utra h nem e megy utánam a pasi mert mar volt ilyen. Pedig ártalmatlan rám nézve nem akar semmit. De 800x elmakogtam. Es anyu is ezzel piszkál.
Meg szeretek néha inni egy keveset és ugy kezelnek mint egy alkoholistát. Anyu.
Jo persze mondhatjatok h keruljem el őket. De a barátnőimmel alig talalkozok csak hétköznap igy hetvegen van időm. Szivesen Elmegyek a nagyszuleimhez is. De ezekkel a hülyeségekkel igazán leallhatnanak nem vagyok 10 eves h ne tudjam mi a jo meg mi nem.
Szia! :)
Érdekes helyzetben vagy. Igen, az embernek van társaság igénye (társas szükséglete). Teljesen logikus, hogy 16 évesen egy ilyen falusi környezetben a családdal éled ki. Az is rendben van, hogy egy barátnővel vagy az említett csávóval ezt sokkal jobban kitudod elégíteni.
A dolog lényege most abban áll, hogy rágyere a "játék" lényegére. A kulcs valahol abban rejlik, hogy észrevedd, hol van neked igazad, és hogy meglásd a másikat. Úgy érzem az elmondottak alapján, hogy nagyszülők kegyetlenül unatkoznak s jobb híján veled foglalják el magukat. Anyukád esetében is így látom, bár ott lehet sok minden egyéb, amiért úgy érzi, hogy alkohol ellenes kampányt kell folytatnia.
A megoldás annyi, hogy tudod, hogy te ezeken a területeken teljesen rendben vagy és a környezeted viselkedik ostobán. Célszerű ezeket a témákat gyorsan határozottan lezárni pl.: "Oszt, miért kötekszel vele kis onokám?" "Jó egy kicsit beszélgetni a szomszéddal." és valami más témára váltani. Ezt lehet gyakorolni.
Ha gondold írj privátot, és egy kicsit részletesebben megvitatjuk.
Mivel gyerek vagy akinek nincs élettapasztalata, még szép, hogy féltenek, pláne, hogy nincs félelemérzeted a naivitás miatt. Neked a csávó akivel jól eldumálsz, nekik a potenciális erőszakoló, pláne hogy nem a korosztályod, nyilván nem lefele van kevés diffi, nem csodálkoznék ha a helyi meg nem értett 35 éves csodabogárról lenne szó, aki "barátkozik" a 16 éves lánnyal. Ha hozzátesszük, hogy iszol is (mindegy mennyit vallasz be), még ki is vagy szolgáltatva és ezt a felnőttek tudják.
Ilyenkor azt hiszed hogy igazi felnőtt vagy és átlátod az egész világot, és csak más a marha, erről szól a tinilét.
Azért annyira naiv nem vagyok. Sok mindenkivel beszeltem már és eltudtam dönteni h utál netan. Sot volt h egy 34 eves csávó beszélgetni akart és vilagos volt h dugni akart pedig nem volt rola szo ott is hagytam később más is mondta h azt akarta
Csalódni meg senkibe se csalódtam mert tudtam h áll hozzám es ha olyat tett ellenem gondoltam h nem kár érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!