A szüleim nem engedik hogy jól érezzem magam, pedig jól tanulok ( Debrecen egyik legjobb gimnáziumában vagyok 7. -es). Tudok valamit tenni? Többi lent
A szüleim elváltak, édesanyámnál minden rendben, édesapám az aki nagyon nem szereti ha jól érzem magam. Ez alatt azt értem hogy számítógépes játékokat jatszok. Van-e erre valami megoldás?
UI.: így is csak pénteken és szombaton játszok de szerinte az is sok.
melyikbe jársz?:D
amúgy nem sok mindent tudsz tenni ellene. ha jók a jegyeid+nem suli időszakban játszol, akkor szerintem nem gond. pénteken délután+szombaton a legtöbb diák kikapcsolódik. nyilván hasznosabb lenne,hogy néha kinti tevékenységet is folytatnál ilyenkor, vagy olvasgatnál, barkácsolnál. de a játék miatt se lehet megróni.. én a 90-es évek elején voltam gyerek, jókat játszottunk a gép előtt néha:) nem rossz dolog, hogyha egyensúlyban van a többi tevékenységeddel.
én akkor szólnék a gyerekemre,hogyha minden nap órákat töltene a gép előtt és más nem igazán érdekelné a gépen kívül.
Igen, próbálj beszélgetni róla vele, kérj tanácsot/"segítséget" hozzá esetleg anyukádtól és közben légy nagyon boldog, hogy törődik veled az édesapád.
Minap olvastam egy cikket egy nagyon sikeres orvosról, aki azt nyilatkozta, kb. hogy gyerekként nagyon irigyelte azokat a barátait, akiknek szinte haverjuk volt az apukájuk, míg az övé szigorú volt. Ma már viszont nagyon hálás neki érte ( csak már nem mondhatja el neki :(
Érted "haragszik", nem ellened.
Minden jót kívánok neked!
Én hasonló szituban vagyok, csak én inkább a telefonnal és én még általánosban vagyok hetedikes.😆 (én is debreceni vagyok, asd van egy tippem, hogy kicsoda lehetsz)
Egyébként szerintem ameddig te nem érzed egészségtelennek ennyi gépezést, addig ne érdekeljen annyira (de ne vessz össze vele emiatt!).😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!