Mit tegyek, hogy ne legyek dühös?
Kedves #10-es, nem is értem, miért vagy lepontozva, mert a legértelmesebb választ te írtad. Igen, nem rabszolgának kezelem, de úgy gondolom, ekkora lánytól már elvárható, hogy kicsit be segítsen. Nem nyaralni jött, ez is igaz, meg én sem vagyok a rabszolgája, hogy mindent a feneke alá rakjak, mert ő itt van. Én ha ekkora voltam, a mamám mindenbe befogott, főzésbe, takarítás, stb., és mentem oda hozzá, hogy mit kell segíteni, szerintem ez alap.
És valaki itt írta, hogy a "felnőttek dolga, apádnak és anyádnak kell elintézni"... Én is felnőtt vagyok, még a szüleimmel élek, de mit számít ez? Úgy gondolom, attól megkérhetem, hogy segítsen, és rá szólhatok, ha látom hogy hanyag...
"Én is felnőtt vagyok, még a szüleimmel élek, de mit számít ez?"
Azért, mert attól, hogy életkorod szerint már felnőtt vagy, attól még a kislány szemében nem leszel az. Otthon laksz anyuékkal, ergo anyuék fölötted állnak. Nekem is vannak nálam jóval idősebb unokatesóim, de ha együtt voltunk, akkor én meg ők voltunk "a gyerekek", a felnőttek akiknek meg szót kell fogadni az egy másik részleg.
Amúgy ha neked csak az a normális, aki veled ért egyet, mi a f...nak írtad ki a kérdést? Írhattad volna inkább úgy, hogy "Írna nekem valaki pár, a 14 éves unokahúgomat alázó kommentet?", akkor valószínűleg csakis neked tetsző, "normális" válaszokat kaptál volna :D
Undorító egy ember vagy, nem csodálom, hogy csóri kislány a szemét forgatja, mikor pampogsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!