Mit tegyek, hogy ne legyek dühös?
Elnézést kérek a helyesírási hibákért,de a billentyűzet folyton kijavítja, amit írni akarok.
Ha nem érthető, én kávét kértem, de a teát IS képes volt capuchinós bögrébe tenni el mosás nélkül, meg a kávét is. És nekem undorító úgy inni a bögréből, ha az előző rá van száradva, de szerintem normális dolog elmosni a bögrét.
WTF??? Miért alszol egy àgyban egy 14 évessel?????
Nem mellesleg, szerinted mit érez a szerencsétlen, apjának nem kell, anyja meg lepasszolja a rokonokhoz...
Azért alszok vele egy ágyban, mert máshova nem lehet tenni.
Utolsó, köszönöm szépen a válaszod! Ez a kislány is ilyen, csak nehezen tudom elviselni a semmittevését. Majd csak kibírom valahogy. :)
Talán ide illik az hogy aki nem dolgozik az ne is egyék...
Tehát a teajat kvjat ő is el tudja készíteni magának.
és vagy segít a mosigatasban vagy ha nem akkor nincs kaja és csak magadra főzöl
Mi az, hogy nem tudod nézni a semmittevést? Mi közöd hozzá? Nem vagy az anyja. Szerencsétlent le se szarják a szülei és még a hülye rokona is pampog neki folyton. Nem a te dolgod nevelni. Akinek joga lenne megbeszélni vele, hogy nálatok mik a szabályok, szokások, hogy mennek a dolgok, az anyád és apád. Ők a felnőttek.
Azt is a szüleidnek kéne elmondanod, hogy nem tudtok együtt kényelmesen aludni és kellene erre valami megoldást keresni. Vannak akik úgy alszanak, mint egy darab fa és vannak akik egy fél maratoni távot megtesznek éjszaka, erről senki nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!