Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyenben?

Flector23 kérdése:

Ti mit tennétek a helyenben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kövezkező a helyzet. Adott egy ingatlan, amelyben 2-en vagyunk tulajdonosok, én és a keresztanyám, illetve van egy haszonélvező, aki a papám. ( keresztanyám apja )

Az a helyzet, hogy én nem lakom otthon, barátnőmmel lakom, ez a ház életveszélyessé vált, szóval mennünk kell. A házba, ami a tulajdonomban áll oda nem tudunk menni, mert idegelieg keresztanyám által kikészülnénk ideglieg. Keresztanyám lesz*rja, hogy mi lesz velünk, felőle az utcára is mehetnénk. Keresztanyámék nem tekintenek tulajdonosnak mert soha nem foglalkoztam a házzal. Viszont most életszükséglet. Keresztanyámnak van 4 gyereke. Mind a 4 úgy rendezkedik a ház körül, ahogy szeretnének, leválasztanak szobákat. Stb. Ők sem tekintenek tulajnak. Semmibe vagyok véve.

A kérdésem: ti simán eladnátok a házrészeket mindenféle lelkiismeret nélkül, ha a saját rokonaitok így állnak hozzád ?

2019. jún. 29. 23:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Volt már rá 1-2 példa , amikor eladták így a fulajdonosok a tulajdonrészüket
2019. jún. 30. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Eladnám, de ki veszi meg? Jó sok ideig kell majd hirdetned, mire lesz rá vevő.

Nekem 1/1 tulajdonrészben van házam, haszonélvező van itt is. Bőven áron alul hirdetem. Ilyen házak itt 8m-ért mennek, én már 2m-ért is feltettem...de a kutyának se kell.

2019. júl. 4. 12:00
 13/14 A kérdező kommentje:
De gondolom alapból olyan környéken laksz, ahol 8m-ért palotát sem vesznek az emberek. Én olyan helyen lakom, ahol 10-12 millióért ugranak a régi parasztházakra, ami felújításra szorul.
2019. júl. 5. 02:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem éppen. Jó városban van a ház. Van munkalehetőség itt is, illetve 2 nagyobb város is van a közelben (20, 35km).

Általában elég hamar elmennek a házak.

"paloták" is vannak bőven, vannak elit környékek. 24millióért illetve többért mennek az ilyen környéken a házak. Pár hónap, 1 év alatt általában azokra is akad vevő.

Van a városunkban gyógyfürdő, így sok német nyugdíjas is ideköltözött már.

Tehát nem egy kihalt falu.

Haszonélvezettel terhelt házat nehéz eladni, házrészt meg még nehezebb.

Nem sokan akarnak ilyenbe "befektetni".

2019. júl. 5. 07:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!