Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan viszonyulnál a menyedhe...

Hogyan viszonyulnál a menyedhez, miután nem először megcsalta a fiadat, de ő megbocsátott neki, vagyis még mindig családtagként kell rá tekintened?

Figyelt kérdés

2019. máj. 4. 12:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%

Azért az ugye világos, hogy itt felnőtt emberekröl van szó???

Nagyon érdekes olvasni a hozzászólásokat, mert ha egy olyan kérdés van, ahol a téma az, hogy az anyós beleszól a "fiatalok" életébe, akkor mindenki fel van háborodva, hogy nehogymár a mama beledumáljon. Itt meg az derül ki, hogy az a normális, ha az unokánál a mama csináltat DNS tesztet, meg követeli láthatást stb.

Én férfiként a következőt tudom mondani: ha a feleségem megcsal és én megbocsátok neki, mert szeretem, esetleg nem okoz nekem gondot, ha néha félrelép, mert így is vele akarok lenni (nem vagyok ilyen helyzetben, de tegyük fel) mert szeretem/balfék vagyok/jó nekem így stb. akkor sem anyámnak, sem anyósomnak, senkinek nem hagynám, hogy a feleségemet akár egy rossz szóval illesse. Mert a házasságomhoz senkinek nincs köze. A szüleimnek sem.

Annyit tehetsz Kérdező, hogy finoman megkérdezed a fiadtól, hogy te ezt hogy kezeld. Ne szidd a feleségét, csak érdeklődj. Ő majd mond rá valamit.

Ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy nem akarod látni a csalfa nőt, azt is megteheted. Kikötheted, hogy soha többet nem akarsz vele találkozni, csak akkor számolj azzal, hogy a fiaddal is megszűnik a kapcsolat.

2019. máj. 4. 14:49
 32/39 anonim ***** válasza:
67%

31!

Így igaz, épp ez a lenyeg

2019. máj. 4. 14:56
 33/39 anonim ***** válasza:
55%
31: ez az egyetlen normális válasz! Végre egy normális ember!
2019. máj. 4. 17:43
 34/39 anonim ***** válasza:
58%
Vam egy kisfiam is.. az egyetlen dolog,amit majd 'elvarok' a menyecsketol,hogy szeresse ot! Nem kell semmi mas,nem kell fozni,unokat szulni ha nem akar,nem kell tipp toppnak lenni meg nekem tokeletesnek lenni,csak szeresse.. tehat ebben az esetben,ha megbocsatott neki a fiam,ha nem valoszinu a szian kivul nemigen lenne kozos temank.
2019. máj. 4. 18:01
 35/39 anonim ***** válasza:
79%

Nincs közöd a házasságukhoz. De érdekes az a kérdés senkiben nem merült fel, hogy miért csalta meg? Vajon olyan mintaházasságban élnek, és a nő a hülye? A legtöbb félrelépésnek azért előzménye van. Mindkét fél hibás.

Tehát anyósnak semmi köze nincs az életükhöz, bár a többszöri megcsalás eléggé azt mutatja, hogy nagyon szarul élhetnek akár el is válhatnának.

2019. máj. 4. 18:32
 36/39 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanúgy, mint addig, mert a gyerekem párkapcsolata az ő dolga, nem az enyém... azért vicces, hogy a "kisfiú" minimum 40 éves - (ha egyszer 20 évvel idősebb a feleségénél) - mégis hányan gondolnák azt, hogy bele tudnának szólni a párkapcsolatába, ő meg bamba birkaként tűrné... nem azért mondom, de ha egy ilyen helyzetben az anyám bármi komolyat is kavarni kezdene, én állítanám le, és tenném a helyére igen gyorsan...
2019. máj. 5. 06:43
 37/39 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanúgy viszonyulnék hozzá, ahogy addig. A fiad megbocsátott neki, innentől kezdve senkinek semmi köze hozzá, hogyan élnek. Persze lehet játszani a sértődött anyóst, de akkor a gyerekeddel való kapcsolatot is kockáztatod. Megéri?

És bocs az OFFért, de nem tudok elmenni amelett, amit valamelyik hozzászóló írt, miszerint DNS tesztet csináltatna az unokán, vagy ha az nincs, ne is lássa...Ezt komolyan gondoltad? Egy ártatlan gyereket büntetnél az anyja cselekedetei miatt? Képes lennél az addig imádott unokádat kizárni az életedből, mert "van másik"??? Bocs, de ezen elhűltem. Remélem még csak gyereked sincs ezzel a hozzáállással...

2019. máj. 5. 14:44
 38/39 anonim ***** válasza:
45%
36os aki többszöri megcsalást megbocsájt az bizony bamba birka. Remélem nemibeteg szűrést csináltatott azért, az ilyen kis ribizliknél nem árt az óvatosság.
2019. máj. 5. 16:08
 39/39 anonim ***** válasza:
88%

#38, az, hogy egy párkapcsolat hogyan működik, az az adott párt alkotó 2 emberre tartozik, és senki másra, különösen nem a kedves anyós-pajtikra, azt gondolom.

Kevés annál undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint amikor a drága anyuka a fiára még 40 évesen is rá akarná erőszakolni a saját gondolkodását és értékrendjét...

Szóval a helyes viselkedés a kedves anyuka részéről, hogy úgy viselkedik, hogy ez az információ nem tartozik rá - mert hogy tényleg nem tartozik rá. Tegye már meg azt a szívességet - bármennyire nehezére is esik - hogy ne ugasson bele a felnőtt fia/lánya párkapcsolatába.

2019. máj. 5. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!