Hogyan viszonyulnál a menyedhez, miután nem először megcsalta a fiadat, de ő megbocsátott neki, vagyis még mindig családtagként kell rá tekintened?
"Megmondanám neki hogy ezután nem szeretnék találkozni vele, családi eseményekre nem hivatalos stb, nem tekinted családtagnak."
Ő meg majd azt mondja, oke, semmi vész. Hiányozni fog az unokának, de majd megszokja, ugyanis onnantól anyós se látja többet a gyereket
15!
Ugyan ne röhögtess már, a megcsalás nem gyermek veszélyeztetés, hoyg el vegyek a gyereket tőle. Akar kva is lehetne, amíg nem a gyerek előtt csinálja, addig semmimproblema vele a torv3ny szerint. Láthatás meg ok, valóban lehet kervenyezni. Miután apa a -félesége oldalán áll, anyos meg ez esetben az ellenség, nem is lesz nagyon min problemazni: apuka is magasrol kakkantani fog az anyja fejére.m
16!
Nem is mondtam, hogy okos dolog, csupán egyértelmű, hogy ez kesz a vége.
Hát, régen a házasságtörőket szurokba mártogatták meg megkövezték, ma meg "hát mi van akkor, ha megcsalja, ő dolga" :DDDD Mindkettő elég szélsőséges, egyik se jó.
Ha az én gyerekemet olyan nyíltan megcsalná a házastársa, hogy még én is tudjak róla, én bizony nem tennék úgy mintha mi se történt volna. Elbeszélgetnék a gyerekemmel, de mindenféle ítélkezés nélkül (nagyon vigyázva a hangnemre és hogy se őt, se a menyet ne minősítsem, hanem hogy a gyerek mondja ki az összefüggéseket, ő tudjon tisztábban látni...
És amíg "szégyenben élnek", biztos hogy nem lennének családi összejövetelek, ünnepségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!