Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan viszonyulnál a menyedhe...

Hogyan viszonyulnál a menyedhez, miután nem először megcsalta a fiadat, de ő megbocsátott neki, vagyis még mindig családtagként kell rá tekintened?

Figyelt kérdés

2019. máj. 4. 12:39
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Persze,hogy az. És 20 évvel fiatalabb is nála. Nyílt titok hogy csak a vagyon miatt van vele.
2019. máj. 4. 13:42
 12/39 anonim ***** válasza:
70%
Remélem a fiad vissza fogja csalni.
2019. máj. 4. 13:42
 13/39 anonim ***** válasza:
58%
Megmondanám neki hogy ezután nem szeretnék találkozni vele, családi eseményekre nem hivatalos stb, nem tekinted családtagnak.
2019. máj. 4. 13:47
 14/39 anonim ***** válasza:
53%

"Megmondanám neki hogy ezután nem szeretnék találkozni vele, családi eseményekre nem hivatalos stb, nem tekinted családtagnak."

Ő meg majd azt mondja, oke, semmi vész. Hiányozni fog az unokának, de majd megszokja, ugyanis onnantól anyós se látja többet a gyereket

2019. máj. 4. 13:52
 15/39 anonim ***** válasza:
49%
14es, szerinted honnan lennék biztos benne hogy az a gyerek ennyi megcsalás után az unokám? :-D Meg majd pont az ilyen kitartott nők fognak szülni. Végül pedig be is lehet perelni ha akadályozza a láthatást, sőt, jó ügyvéddel, a gyerek fejlődésének negatív befolyásolásáért el is lehet vetetni a gyereket. :-D Van jó pár kiskapu.
2019. máj. 4. 14:01
 16/39 anonim ***** válasza:
66%
14-es, szerintem unokával "sakkban tartani" a nagyi jelöltet a legnagyobb baromság. (Nálunk egy unokahúg bepróbálkozott ezzel az anyósnál, kb. annyi van, hogy eggyel kevesebb ember, akire lepasszolhatja a majmát, ennyi.)
2019. máj. 4. 14:02
 17/39 anonim ***** válasza:
49%
Nem tekintenék rá családtagként. Ha a fiad ekkora papucs az ő baja, de ehhez azért nem asszisztálnék. A másik, hogy ha a nőcske bejelenti, hogy terhes tuti DNS vizsgálatot csináltatnék. Lehet magánúton is és sokkal olcsóbb mint a bíróság által elrendelt. Az, hogy megmondanám-e az eredményt a papucs fiamnak az persze kérdés, mert csak egy évig tiltakozhat, hogy nem ő az apa, utána nem. Ha ezt benyeli és utána szétmennek a nőcike simán lehúzhatja pénzzel.
2019. máj. 4. 14:09
 18/39 anonim ***** válasza:
79%

15!

Ugyan ne röhögtess már, a megcsalás nem gyermek veszélyeztetés, hoyg el vegyek a gyereket tőle. Akar kva is lehetne, amíg nem a gyerek előtt csinálja, addig semmimproblema vele a torv3ny szerint. Láthatás meg ok, valóban lehet kervenyezni. Miután apa a -félesége oldalán áll, anyos meg ez esetben az ellenség, nem is lesz nagyon min problemazni: apuka is magasrol kakkantani fog az anyja fejére.m

16!

Nem is mondtam, hogy okos dolog, csupán egyértelmű, hogy ez kesz a vége.

2019. máj. 4. 14:14
 19/39 anonim ***** válasza:
45%

Hát, régen a házasságtörőket szurokba mártogatták meg megkövezték, ma meg "hát mi van akkor, ha megcsalja, ő dolga" :DDDD Mindkettő elég szélsőséges, egyik se jó.

Ha az én gyerekemet olyan nyíltan megcsalná a házastársa, hogy még én is tudjak róla, én bizony nem tennék úgy mintha mi se történt volna. Elbeszélgetnék a gyerekemmel, de mindenféle ítélkezés nélkül (nagyon vigyázva a hangnemre és hogy se őt, se a menyet ne minősítsem, hanem hogy a gyerek mondja ki az összefüggéseket, ő tudjon tisztábban látni...

És amíg "szégyenben élnek", biztos hogy nem lennének családi összejövetelek, ünnepségek.

2019. máj. 4. 14:19
 20/39 anonim ***** válasza:
9%
18as, ha van elég pénz bizony lehet olyan okot találni ami miatt nem a nőcskénél lesz elhelyezve a gyerek. Nem mondom hogy helyes, de engem nem tudna olyannal zsarolni hogy nem láthatom az unokám. Akkor nem láthatom kész. Van még azon a gyereken kívül másik unoka is, a másik gyerekemtől, akinek nem ribizli az anyja.
2019. máj. 4. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!