Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha kiderülne a családfádból...

Ha kiderülne a családfádból hogy volt nem magyar ősöd is akkor hogyan viszonyulnál ahhoz a népcsoporthoz aki vére benned is folyik?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 11:42
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
85%

Sehogy.

Engem az ilyesmi nem izgat. Itt nőttem fel, magyar vagyok. Ha az olaszoknál nőttem volna fel, olasz lennék.

Ennyi.

2016. jan. 26. 11:45
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
ha mutatol nekem egy 100% ban csak magyar felmenőkkel rendelkező embert akkor nagyon ügyes vagy, nincs ilyen,, hogy 100% ban magyar
2016. jan. 26. 11:46
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Nekem vannak nem magyar felmenőim. Nem viszonyulok sehogy azokhoz a népekhez, teljesen hidegen hagy.
2016. jan. 26. 11:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Emberekhez viszonyulok, nem csoportokhoz.
2016. jan. 26. 11:49
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy, mindenkinek van nem magyar őse, mi egy nagyon kevert népcsoport vagyunk, mert itt letáborozott rengeteg nép és gyerekeket is csináltak.
2016. jan. 26. 12:02
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Ez eleve egy rasszista feltevés, mivel ezek szerint csak akkor kéne másképp viszonyulni egy másik néphez, ha olyan vér is folyik bennem. Tudtommal a mi családunk elég vegyes, de ettől még nem szeretem jobban, vagy kevésbé pl a zsidókat, mint pl a cigányokat. Soha nem érdekelt, ki milyen rasszból származik, ahogy előttem is írták, az embert nézem, nem a színét, vagy a vallását.
2016. jan. 26. 12:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyen nép vére is folyik az ereidben, jórészt az határozza meg, hogy milyen ember leszel, amilyen környezetben felnősz.
2016. jan. 26. 12:04
 8/21 anonim ***** válasza:
Sehogy. Kit érdekel ez? A személyes kapcsolatok számítanak.
2016. jan. 26. 12:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem tök mindegy, milyen vér folyik bennem? Embereket nézek, nem népcsoportokat. Vagyok aki vagyok, teljesen mindegy milyen őseim voltak, nem változtat semmin.
2016. jan. 26. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
Sehogy,nem nagyon foglalkoztat az ilyen
2016. jan. 26. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!