Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehetseges, hogy valamit...

Lehetseges, hogy valamit eltitkoltak elolem?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok, es a napokba elmentem vert adni. Kiderult, hogy 0RH+ A vercsoportom. Anyukamnak A-s apukam pedig B-s. Anyukamnak, kek szemei vannak, apukamnak pedig sotet barna. Nekem meg rikito zold szemeim vannak. Ezek a dolgok nem igazan fernek ossze. Mindenkinek a családba barnabb borevan nekem. Nekem kb bolti zsir szinem van..Nekem ez olyan fura, persze lehet csak en kepzelek ilyen marhasagokat. Gondoltam megkeresem az anyakonyvi kivonatomat, de az egesz hazba nemtalaltam, miutan utana kerdeztem, anya azt mondta, hogy o mar evek ota nem tudja hol van. Persze ez puszta veletlen is lehet. Kíváncsi lennek a velemenyetekre, illetve hogy ilyen vercsoporttal, ami a szuleimnek van es szemszinuk elofordulhat-e.
2019. márc. 11. 22:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden gyerek hasónlít a szüleire. Én, anyu és apu nagyjából egymagasak vagyunk(168-172 centi közöttiek), az öcsém pedig alulról veri a két métert. Nálunk anyu nagyapja volt ugyanolyan magas, vékony testalkatú, mint tesóm, szóval valószínűleg szüleid rokonait kéne szemügyre venni ebből a szempontból. Simán lehet, hogy valamelyik déd-, vagy akár ükanyádra/apádra ütöttél.
2019. márc. 12. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!