Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehetseges, hogy valamit...

Lehetseges, hogy valamit eltitkoltak elolem?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok, es a napokba elmentem vert adni. Kiderult, hogy 0RH+ A vercsoportom. Anyukamnak A-s apukam pedig B-s. Anyukamnak, kek szemei vannak, apukamnak pedig sotet barna. Nekem meg rikito zold szemeim vannak. Ezek a dolgok nem igazan fernek ossze. Mindenkinek a családba barnabb borevan nekem. Nekem kb bolti zsir szinem van..Nekem ez olyan fura, persze lehet csak en kepzelek ilyen marhasagokat. Gondoltam megkeresem az anyakonyvi kivonatomat, de az egesz hazba nemtalaltam, miutan utana kerdeztem, anya azt mondta, hogy o mar evek ota nem tudja hol van. Persze ez puszta veletlen is lehet. Kíváncsi lennek a velemenyetekre, illetve hogy ilyen vercsoporttal, ami a szuleimnek van es szemszinuk elofordulhat-e.
2019. márc. 11. 22:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Aki azt írja véradáson nem nézik a vércsoportját meg, hol ad vért???

Mert én rendszeresen szoktam a községházba és mindig megnézik!:S Vankb 10perces konzultáció előtte, addig át se ültetnek a székbe.

Kérdező, amiket írsz nem alapozza meg a kételkedésed, de a legegyszerűbb ha kerekperec rákérdezel.

2019. márc. 11. 23:19
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

11.-es "kamugyerek", de, képzeld, megtudjuk véradáson, mi a vércsoportunk ;)

Én az iskolában voltam vért adni (eddig 2 alkalommal) és az elsőnél azzal a gyors

ujjszurkálós teszttel megállapították, hogy Rh- vagy + vagyok-e, a következő alkalommal pedig már rá volt írva a papíromra, hogy A+...

Nem kéne azt osztogatni, ami nincs.

2019. márc. 11. 23:24
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
23:14-es, hogy te mekkora egy utolsó tapló vagy...nem tudom, hova jársz vért adni, de aki először ad vért és nincsenek benne az adatai a rendszerben annak megnézik ott helyben is.
2019. márc. 11. 23:27
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

11 te k..vara nem jarsz vert adni mert ott elso lepes az hogy megnezik mi a vercsoportod :D idiota es meg o pattog itt holott fogalma sincs hogyan zajlik egy veradas. Te soha nem adtal vert vagy esetleg valami suttyofalvan de kotve hiszem. Nekik a vert csoportositaniuk kell, csunya lenne ha ossze vissza mindenkitol levennek aztan egybe belehajigalnak a ladaba es kesz. Hulyegyerek.

Kerdezo megeshet hogy te mas vercsoportba tartozol mint a tablazat is mutatja bar igen ritka. Probalj nyomozni de ne feltunoen.

2019. márc. 11. 23:39
 15/31 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ha az anyukád genotipusa A0, az apukád genotipusa B0, akkor te simán lehetsz 00, azaz 0-ás fenotipusú, mint láthatod, az A-s és B-s fenotipusú A0 és B0 genotipusú szülőknek A-s (A0), B-s(B0), AB-s(AB) és 0-ás(00) gyerekük is lehet, rendre 25% eséllyel...
2019. márc. 12. 00:44
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

16-os valasza TOKELETES.

Siman lehetsz 0-as vercsoportu.

A szemek szinehez: barna es kek szemu parosnak a zold szemszin is pont megfelel (mi csaladunkban is rendre barna szemu apanak es kek szemu anyanak zold, zoldesbarna, kek szemu gyerekei szuletnek) a barna szemszin is genotipusosan lehet olyan, hogy a gyerek vilagos szemszinu lesz.

A szuletesi anyakonyvi kivonatrol pedig ezt tudom:

1. az enyem es meg utanam x evig szuletoke egy papirfecni. A merte: egy irolap felbehajtva. Kinyithato es gepelve vannak rajta az adatok, mar amikor 15-16 eves voltam ugy nezett ki, mintha epp szetporladna. Edesanyam nagyon vigyazott ra, muanyag irattarto huzatban tarolta egyeb hivatalos dokumentumokkal. Aztan nekem adta amikor elkoltoztem toluk, es talan tudom melyik polcon keressem, de biztos, hogy nem konnyu megtalalni, ha valaki csak ugy bevagja sok mas papir koze. (Irolap felbehajtva...)

2. Az en gyerekeim anyakonyvi kivonata mar egy rendes A/4es meretu lap. De ez is vekony!!! 2010 ota biztos ilyet adnak. De ha ez becsuszik egy koteg hasonlo meretu hivatalos papir koze (akar szamlak, szerzodesek koze) es mivel nagyon ritkan kell ezert konnyu elkepzelni, hogy valoban azt s etudjak merre van.

Amig kicsik a gyerekek addig kellhet csaladi tamogatasok igenylesehez, tana azonban legkozelebb akkor fog kellenei ha hazasoni szeretnel. Es ha netan eltunt uj kerheto. Feltetelezem nem most fogsz hazasodni...igy anyudeknak biztos nem letkerdes elokotorni ezt a papirt.

Nem irod hany eves vagy (vagy elkerulte a figyelmem), de egy idoben engem is nagyon erdekelt tenyleg azok-e a szuleim akik...

Borszin: megint ugyanaz a helyzet, mint a szemszinnel konnyebb ket sotetborunek osszehozni egy vilagosboru utodot, mint forditva. Gyanus akkor lenne, ha mindenki hofeher a csaladotokban te viszont nagyon sotetboru vagy. Igy vizont teljesn oke.

Vercsoportnal is gyakorlatban az egyetlen eset, amikor biztos lehet valaki, hogy a szulei nem a szulei, HA mindket szulo 0-as vercsoportu es a gyerek: A, B, AB Ebben az esetben ha A vagy B akkor oeokbeogadtak, elcsereltek vagy anyuka megcsalta apukat. Ha AB, akkor orokbefogadas vagy elcsereles all fonn. A korhazban elcsereles azert ritka...hihi

2019. márc. 12. 01:08
 17/31 anonim ***** válasza:
11%
Tudom, hogy nem olcso (tobb tizezer), de egy dns vizsgalat kideritene az igazsagot.
2019. márc. 12. 01:45
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem már megírták, a vércsoport és a szemszín simán lehetséges, még csak nem is ritka.
2019. márc. 12. 07:07
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Valóban gond van a vércsoporttal. A és B vércsoportú szülőknek lehet 0s gyereke, de két Rh- ból nem lehet Rh+. Én úgy tudom.
2019. márc. 12. 07:14
 20/31 anonymousreview60 ***** válasza:
92%

Viszont a lapján szerepel a vércsoport és az elhangozhatott.

Az A0 RH+ is A és a B0 RH- is B. Az egyikük lehet RH+, temeg így 00+ lettél. Ez még nem igazol, nem cáfol semmit.

2019. márc. 12. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!