Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehetseges, hogy valamit...

Lehetseges, hogy valamit eltitkoltak elolem?

Figyelt kérdés
20 eves vagyok, es a napokba elmentem vert adni. Kiderult, hogy 0RH+ A vercsoportom. Anyukamnak A-s apukam pedig B-s. Anyukamnak, kek szemei vannak, apukamnak pedig sotet barna. Nekem meg rikito zold szemeim vannak. Ezek a dolgok nem igazan fernek ossze. Mindenkinek a családba barnabb borevan nekem. Nekem kb bolti zsir szinem van..Nekem ez olyan fura, persze lehet csak en kepzelek ilyen marhasagokat. Gondoltam megkeresem az anyakonyvi kivonatomat, de az egesz hazba nemtalaltam, miutan utana kerdeztem, anya azt mondta, hogy o mar evek ota nem tudja hol van. Persze ez puszta veletlen is lehet. Kíváncsi lennek a velemenyetekre, illetve hogy ilyen vercsoporttal, ami a szuleimnek van es szemszinuk elofordulhat-e.
2019. márc. 11. 22:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Ma megkeresem az anyaovi kivonatot.
2019. márc. 12. 07:59
 22/31 anonim ***** válasza:
74%

Az önkormányzatnál igényelhetsz új anyakönyvi kivonatot.

Szintén úgy vagyok, mint te, A ès B vércsoportú szülők nullás lánya vagyok.

Mindharom tesómnak más a vércsoportja más :)

2019. márc. 12. 08:06
 23/31 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk 8. osztályban volt tananyag a genetika, és a könyvben benne van a vércsoport téma is.

A mostani tananyagban nem tudom, melyik évben van, de gondolom, emlékszel rá, mikor tanultátok, és elő tudod venni, hogy felfrissítsd.

Mert én az egészre emlékszem, és bizony lehet ilyen szülőktől nullás vércsoportod.

2019. márc. 12. 08:08
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

#11/12

Ne okoskodj, mert nem megy! Nekem elso veradasnal megszurtak az ujjam es kb 5 masodperc mulva a nover mondta, hogy AB vagyok! Az orvos vissza is kerdezett, hogy mindketto? Es mondta, hogy igen. Kesobb negkaptam a hivatalos eredmenyeket, miszerint tenyleg AB vagyok..

2019. márc. 12. 08:09
 25/31 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem kérdezel rá kerek-perec?
2019. márc. 12. 09:34
 26/31 anonim válasza:
61%
Majd írd meg hogy mi lett az eredmény.
2019. márc. 12. 10:48
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyumrol sincs terhes foto es 1 db babakép van rolam, a tobbi már 2-3 éves korombol. Én 35 eves vagyok, akkoriban még nem csinàltak 1000 fotot
2019. márc. 12. 12:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen kell a szüleidre sem hasonlítanod. Én pl.tiszta nagymamám vagyok minden téren.

Anyukámnak sincs terhes fotója velem, a tesómmal is csak 1 van. Abban a korban még nem volt divat a tükörből terhes hasat fotózós dolog. :D

Ezekből felesleges kiindulni.

2019. márc. 12. 12:54
 29/31 anonim ***** válasza:
91%

Véletlenül nincs a családban másik világos bőrű egyén?

A szemed bármikor lehet zöld, ha valamelyik szülőd kék szemű, nekem régebben inkább kék volt a szemem, most sötét zöld.

2019. márc. 12. 13:04
 30/31 Karena26 ***** válasza:
91%
Kedves kérdező! Én is ismerek egy ilyen családot, ahol így alakult a vércsoport felállás!!! :) Csak ott a "külső adottságok" miatt fel sem merült a gyanú.
2019. márc. 12. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!