Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehetséges hogy felnézek rá?

Lehetséges hogy felnézek rá?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok a szüleim nagyon szigorúak velem. Barátaim nincsenek legalább is olyanok akiket én találtam magamnak. Szüleim barátainak gyerekeivel vagyok jóban de csak akkor tartjuk a kapcsolatot ha valami esemény miatt össze gyűlik a két család. Szóval nem mondható igaz barátságnak.Kitűnő tanuló vagyok és már tudom melyik egyetemre kell mennem tovább. Világ életemben így éltem nem is tudom hogy kell másképp. Tudom hogy a szüleim jót akarnak de eléggé el kezdett frusztrálni ez a dolog. Főleg amióta meglátogattuk anyukám testvérét és neki van egy 20 éves lánya akin anya nagyon kiborult mert szerinte a tesója rosszul neveli a lányát. Sokat bulizik, mikor ott voltunk részegen jött haza és hozta a pasiját is aki anya szerint bűnöző. Pedig aranyosak együtt szerintem 4 éve együtt vannak. Anya teljesen kiborult hogy neki most kellene egyetemre járnia ehelyett egy szórakozóhelyen dolgozik és ezt az anyja miért engedi neki.

Folyton azt hallom a szüleimtől hogy lecsúszott életet él én valamiért mégis irigylem őt. Azt tesz amit akar sok barátja van szeretik az emberek közben pedig sugárzik a boldogságtól. Én meg hiába élek minta életet nem érzem magamat boldognak folyton szorongok hogy megfeleljek a szüleimnek.

Szerintetek lehetséges hogy felnézek egy olyan emberre aki rossz életet él?

2018. nov. 8. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, de már egyszer feltetted ezt a kérdést!
2018. nov. 8. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
A szabadságára vagy irigy és h ő boldog,sugárzik,azt teszi ami normális húsz évesen. Te boldogtalan vagy egy disz az életedben egy vitrinbe zárt csésze és 18 20 30 évesen is azt fogod tenni amit a szüleid szerint szabad.. Kolléganőnk ugyanilyen még fiura se nézhet barátai nem lehetnek az haszontalan dolog,31 évesen ugy hozzák viszik, Anyu és apu hisztizik h még kicsi,31 évesen a munkán kívül egy hatéves kislány szintjén tartják pórázon,félpercenként hívja anyu h leellenőrizze bejárkálnak h nincs e baj,kivel mit beszélt mit evett,nem normális ez a középkori nevelés és látja h mi hogyan élünk van párunk családunk életünk barátaink. És kiakadt h ő miért nem élhet igy eddig azt hitte ő normális,(elvolt zárva)ez az első munkahelye ahová benyomták.. Itt bőg nekünk azóta h pasit akar gyereket barátokat,megakar szökni stb depis gyógyszerrel tömik,lakáskulcsa sincs elhozzák hazaviszik,nekünk megtiltották h kiengedjük bárhova. Könyörgöm 31 éves nőről beszélünk csak elmehet a boltba egyedül a szomszédba.. :O És semmi egészségügyi baja nincs kivéve h full boldogtalan depis szorongó rettegő. :O Örülnénk ha elmenne innen őszintén mert negatív az egész.. Ne akard igy végezni. Az unokatesod a normális,nem él rossz életet a sajátját éli felnőtt nőként aki szavazhat is szép lenne ha anyu irányítaná.. Sajnos te is már bedőltél a mesének igy mindig jo életed lesz anyuék által 18 évesen elmondják kire szavazz.. De nem leszel önálló felnőtt nő sem boldog 20 évesen se 30 évesen se.
2018. nov. 8. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden nap megkerdezed??
2018. nov. 8. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a szüleid hozzáállását és gyereknevelési elveit nem fogod tudni megváltoztatni. Így amit tehetsz, hogy most folytatod a kemény tanulást és egyetem után, mikor saját életet kezdesz, már azt csinálhatsz majd, amit akarsz. Gondolj bele, abból a szempontból nem túl jó az unokatestvéred helyzete sem, hogy bár most szép és fiatal és nagy a szabadsága, de tíz év múlva hol lesz? És akkor még csak 30 éves lesz. Kell valami, amivel egy életet végig lehet élni jómódban vagy legalábbis úgy, hogy legyen tető az ember feje felett és étel a hűtőjében. Most könnyű dolga van, az anyukája eltartja és a legnagyobb gondja a szórakozás, de ez nem lesz így örökké.

Jobban jársz, ha most még pár évig kibírod a spártai szigort és a kemény tanulást, aztán könnyebb lesz elhelyezkedned, pénzt keresned és nem kell majd egyik napról a másikra élned.

2018. nov. 8. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hé te... Miért nem nyitod ki a szemed? Ha boldogtalan vagy szerezz barátokat... Tudom hogy sokat kell tanulnod meg minden. De az osztályban annyi ember van. Miért nem barátkozol akkor velük? Ne hagyd magad... A szünet arra van, hogy ökörködj a barátaiddal :D
2018. nov. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!