Lehetseges, hogy valamit eltitkoltak elolem?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, es a napokba elmentem vert adni. Kiderult, hogy 0RH+ A vercsoportom. Anyukamnak A-s apukam pedig B-s. Anyukamnak, kek szemei vannak, apukamnak pedig sotet barna. Nekem meg rikito zold szemeim vannak. Ezek a dolgok nem igazan fernek ossze. Mindenkinek a családba barnabb borevan nekem. Nekem kb bolti zsir szinem van..Nekem ez olyan fura, persze lehet csak en kepzelek ilyen marhasagokat. Gondoltam megkeresem az anyakonyvi kivonatomat, de az egesz hazba nemtalaltam, miutan utana kerdeztem, anya azt mondta, hogy o mar evek ota nem tudja hol van. Persze ez puszta veletlen is lehet. Kíváncsi lennek a velemenyetekre, illetve hogy ilyen vercsoporttal, ami a szuleimnek van es szemszinuk elofordulhat-e.2019. márc. 11. 22:42
1/31 anonim válasza:
Rendszeres véradó vagyok, soha nem néznek véradás előtt vércsoportot, külön vesznek hozzá vért, de csak később vizsgálják... csak hgb-t néznek azonnal. Szívás.
2/31 A kérdező kommentje:
Ez hogy jon ide?
2019. márc. 11. 22:46
3/31 anonim válasza:
Simán lehet. Nézz kicsit utána a biosznak! De elmehetsz a hivatalba és kikérheted az anyakönyvi kivonatot is.
4/31 anonim válasza:
Ha anyukád A-s, apukád B-s, lehet a tied 0-s. A szemszín is lehet zöld ebben az esetben.
5/31 anonim válasza:
vércsoport öröklési táblázat: [link]
a vércsoportod miatt nem mondhatni, hogy nem ők a szüleid :) öröklés fura dolog.. sokszor nem a szülőktől, hanem nagyszülőktől-dédszülőktől hozzuk az adottságokat...
ami egyedül fura nekem, hogy anyukád nem tudja hol a születési anyakönyvi kivonatod - anyaként nekem ez elképzelhetetlen - de abból se sok minden derülne ki, mert ha örökbe is fogadtak, a kivonatban a szülid neve van... max a kiállítás dátumából lehetne valamire következtetni ha jó pár héttel-hónappal később adták ki, de még ennek is lehet egyszerű magyarázata... anyukádról kismama fotó? rólad kórházi fotó anyukád kezében a kórházi ágyban?
6/31 A kérdező kommentje:
Lehet en neztem rossz oldalt. A vercsoportok szerint, elvileg nem lehet. Aztan fene tudja. Nem remenykedek benne, hogy nem az o gyerekuk vagyok. Anya esetlegesen nem apae(ezt vegkepp nem hiszem) Csak kivancsiskodok
2019. márc. 11. 22:50
8/31 A kérdező kommentje:
Csak olyan 1-2 eves koromtol lattam magamrol fotokat. Illetve anyarol nem lattam terhes fotokat.
2019. márc. 11. 22:52
9/31 anonim válasza:
sose mesélt a születésedről? az anyák ezt szeretik elmesélni a gyerekeiknek... "jajj hogy rohantunk a kórházba" "emlékszem reggel mentünk be pár óra alatt meg is születtél" stb... ilyesmi mondatok? ha nem emlékszel ilyenre, egy nyugis beszélgetős pillanatban kérdezz rá csak "úgy mellékesen" hogy sose mesélte el hogy születtél milyen volt a terhessége... ha zavarba jön a kérdéstől az elgondolkoztató.. meg ha akadozva kezd el mesélni mintha akkor találná ki a sztorit.. vagy ha anyukádat nem akarod megkérdezni, akkor nagymama-nagynéni esetleg akit megkérdezhetsz? idősebb tesód nincs?
10/31 anonim válasza:
A vércsoportosnál lentről az ötödik amit nézz, pont az van amit te írtál és ott van hogy lehet 0-ás a gyerek. Amúgy én sem láttam anyumról terhes fotót meg egészen pici kori képet magamról, 20 éve azért még nem fotóztak annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!