Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?
Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.
Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD
Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D
Nagyon rosszat.
"Nyitott szájjal, elvörösödve asztalt csapkodva, tátott szájjal rázkódva röhögőgörcsöt kapni" egy nyilvános helyen, mindezt családi összefogással, egy másik ember rovására ...
Alja prosztó dolog.
félreértettem, úgy még gázabb hogy a nagybácsi a pasi ebben a történetben:S
A fickó a saját teljesítményét/ méretét dobta fel vicc körítésében, hát fúúúj
Alja ,prosztó vicc és a csaj helyében lépnék.
Te jó ég.... a hozzászólásokat olvasva,elég sok a karòtnyelt otthoni légkörrel megáldott illető.
Drágáim, nem a kolbász a lényeg, hanem a helyzetkomikuma az esetnek..a leányzòt sem kell félteni, hogy finoman fogalmazzak, és nem valami 89876 csillagos budai trágyàba ültünk be, hanem egy erdei vendéglőbe, a hely pedig nem tőlünk volt hangos, hanem a szomszèd asztalok 8777 fős nagycsalád hahotázásaitòl és a gyerekysivajtòl...
na ennyi..pà, aki meg értette, annak örülök :D
Ki kell ábrándítsalak a normális viselkedésű és normális humorú emberek nem karótnyeltek, hanem normálisak. :)
Ti valóban nem vagytok karótnyeltek, hanem egyszerűen csak borzasztóan bunkók.
Hála Istennek, nem vagyunk egyformák! :)
Nálunk fesztelen, őszinte a légkör és mi így vagyunk nagyon boldogok, nálunk nincs olyan beteg szokàs, hogy arra legyen kényszerülve az ember, hogy valami szerepet játszon, még a saját rokonai előtt is pózoljon, nálunk nincs pofánvágom-a-gyereket-mert-az-xy-ezt-mondta-valamelyik-legalja-musorban-hogy-ezt-kell-csinàlni...ect, és ez így van jòl :)
Az utolsó csumpedlinek üzenem:
Bííp, bííp..súlyosan alacsony értelmiszint észlelése. Üzenet azonnali megsemmisítése. Bumcsik bumcsiku dum dum dum.. Papapapapapapapapapapa..bííp. téves, kérjük, értelmezze újra a mondatot, a zagyvaságmérő kiakadt. Bíííp, bíííp,bíííp, bíííp, bumcsaka bumcsaka lakalakalakakaa
Szeretnék bocsánatot kérni.
Nem tudtam, hogy értelmi fogyatékosok vagytok, így természetesen minden csipkelődő megjegyzésemet visszavontam. Örülök, hogy ilyen életvidámság van bennetek. :)
szerintem is a kérdező keveri a nem karótnyelt vidám családot az értelmi fogyatékossal :S
Szívecském amikor apósék hahotázva kérdezték fesztelenül, nem karót nyelten, hogy " mi ez a maszk rajtad?" értve ez alatt a sminkemet, hát nem voltam boldog és fesztelen -.-" nekik ez őszinte családias mondat volt, nekem meg egy fájó beszólás. Ami nektek természetes az egy NORMÁLIS embernek szimplán prosztó dolog. Magyarázhatod, mennyivel jobb a ti családotok attól még paraszt család marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!