Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kellemetlen ebéd. Szerintetek...

Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?

Figyelt kérdés

Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.

Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD

Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D

2018. máj. 21. 21:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon rosszat.

"Nyitott szájjal, elvörösödve asztalt csapkodva, tátott szájjal rázkódva röhögőgörcsöt kapni" egy nyilvános helyen, mindezt családi összefogással, egy másik ember rovására ...

Alja prosztó dolog.

2018. máj. 25. 12:39
 32/40 anonim ***** válasza:
23%

félreértettem, úgy még gázabb hogy a nagybácsi a pasi ebben a történetben:S

A fickó a saját teljesítményét/ méretét dobta fel vicc körítésében, hát fúúúj

Alja ,prosztó vicc és a csaj helyében lépnék.

2018. máj. 25. 12:47
 33/40 anonim ***** válasza:
18%
és nem vagyok prűd de ez akkor is az első családi ebéd itt még korai volt a dolog. az hogy a mosdóba kimentél nevetni. hát ne hidd hogy nem vették észre
2018. máj. 25. 12:48
 34/40 A kérdező kommentje:

Te jó ég.... a hozzászólásokat olvasva,elég sok a karòtnyelt otthoni légkörrel megáldott illető.

Drágáim, nem a kolbász a lényeg, hanem a helyzetkomikuma az esetnek..a leányzòt sem kell félteni, hogy finoman fogalmazzak, és nem valami 89876 csillagos budai trágyàba ültünk be, hanem egy erdei vendéglőbe, a hely pedig nem tőlünk volt hangos, hanem a szomszèd asztalok 8777 fős nagycsalád hahotázásaitòl és a gyerekysivajtòl...

na ennyi..pà, aki meg értette, annak örülök :D

2018. jún. 5. 21:45
 35/40 anonim ***** válasza:
37%

Ki kell ábrándítsalak a normális viselkedésű és normális humorú emberek nem karótnyeltek, hanem normálisak. :)

Ti valóban nem vagytok karótnyeltek, hanem egyszerűen csak borzasztóan bunkók.

2018. jún. 5. 22:12
 36/40 A kérdező kommentje:
Jól van szívem :*
2018. jún. 5. 22:37
 37/40 A kérdező kommentje:

Hála Istennek, nem vagyunk egyformák! :)

Nálunk fesztelen, őszinte a légkör és mi így vagyunk nagyon boldogok, nálunk nincs olyan beteg szokàs, hogy arra legyen kényszerülve az ember, hogy valami szerepet játszon, még a saját rokonai előtt is pózoljon, nálunk nincs pofánvágom-a-gyereket-mert-az-xy-ezt-mondta-valamelyik-legalja-musorban-hogy-ezt-kell-csinàlni...ect, és ez így van jòl :)

Az utolsó csumpedlinek üzenem:

Bííp, bííp..súlyosan alacsony értelmiszint észlelése. Üzenet azonnali megsemmisítése. Bumcsik bumcsiku dum dum dum.. Papapapapapapapapapapa..bííp. téves, kérjük, értelmezze újra a mondatot, a zagyvaságmérő kiakadt. Bíííp, bíííp,bíííp, bíííp, bumcsaka bumcsaka lakalakalakakaa

2018. jún. 5. 23:02
 38/40 anonim ***** válasza:
60%

Szeretnék bocsánatot kérni.

Nem tudtam, hogy értelmi fogyatékosok vagytok, így természetesen minden csipkelődő megjegyzésemet visszavontam. Örülök, hogy ilyen életvidámság van bennetek. :)

2018. jún. 5. 23:25
 39/40 anonim ***** válasza:
45%

szerintem is a kérdező keveri a nem karótnyelt vidám családot az értelmi fogyatékossal :S

Szívecském amikor apósék hahotázva kérdezték fesztelenül, nem karót nyelten, hogy " mi ez a maszk rajtad?" értve ez alatt a sminkemet, hát nem voltam boldog és fesztelen -.-" nekik ez őszinte családias mondat volt, nekem meg egy fájó beszólás. Ami nektek természetes az egy NORMÁLIS embernek szimplán prosztó dolog. Magyarázhatod, mennyivel jobb a ti családotok attól még paraszt család marad.

2018. jún. 6. 09:34
 40/40 anonim ***** válasza:
45%
Én is szeretnék elnézést kérni, nem tudtam, hogy súlyos értelmi fogyatékos vagy. Így más a helyzet. Csak szedd szépen tovább a gyógyszereid, és járj rendszeresen fejlesztőbe, hátha javulhat az állapotod. Mindenesetre én drukkolok, kérdező. Minden jót! ☺️
2018. jún. 6. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!