Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedi anyám hogy...

Miért nem engedi anyám hogy ebédeljek?

Figyelt kérdés
Szóval ebéd előtt tudtam meg hogy jönnek ismeretlen vendegek én úgy meg nem akartam kiülni kajálni mert anyám idegenek előtt mindig lealáz meg cikiz. Most hogy elmentek meg már nem enged ebédelni mert szerinte ebéd csak délbe van máskor nem így most vacsoráig nem ehetek. Miért ilyen szemét?

2018. máj. 19. 13:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Ez ilyen hagyományos egybites háziasszony magatartás, nem szeretne naponta többször foglalkozni a takarmányozással és utómunkálataival, ahányszor valakinek eszébe jut a zaba. Egyél vajas kenyeret.
2018. máj. 19. 13:38
 2/23 anonim ***** válasza:
60%
Mert egy buta føs vegleny, aki nem szereti a gyerekét.
2018. máj. 19. 13:50
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Leülsz szépen és eszel.
2018. máj. 19. 14:06
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Megmelegíted, megeszed, pont. Csak nem hányatja ki veled?
2018. máj. 19. 14:08
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
Mert lehet elege van a hisztidből. Nálunk is hétvégén együtt eszik a család, szokott időpontban, nem hisztizik, vergődik senki.
2018. máj. 19. 14:24
 6/23 A kérdező kommentje:

5# Egy vadidegen férfi akit életembe nem láttam mióta a család része?

Anúgy rendeltem pizzát mindjárt megjön.

2018. máj. 19. 14:25
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Elrontottad a játékát, nyilván azt élvezi, hogy mások előtt demonstrálhatja, hogy ő hogy nevelgeti a lányát.
2018. máj. 19. 14:35
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Konnybe labadt a szemem is miutan mar a kerdest elovastam. Hany eves vagy,? Nagyon jol tetted, h pizzat rendeltel. Tudja az anyukad? Ha igen mit szolt ? Figyi en anyukad helyeben nagyon elgondolkoznek. Nincs lelkiismeretfurdalasa amit mondott ? Egyszeruen hihetetlen! Nagyon sajnallak. En a helyedben vacsorazni se mennek ki ha szol majd az anyukad, es majd azutan kicsit elgondolkozik szerintem. Jo etvagyat a pizzahoz es szep hetveget neked.

4 gyermekes anya aki el hal a gyerekeiert.

2018. máj. 19. 14:35
 9/23 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk ez úgy működik amikor nem eszünk együtt valami okból kifolyólag, akkor mi kiszolgáljuk magunkat.

Nem várjuk el, hogy anyu körbe ugráljon minket, terítsen nekünk, stb.

Kimerítjük, megesszük, majd elmosogatjuk magunk után a tányért.

Igaz, mi így lettünk erre nevelve, és soha nem tiltotta meg anyunk, hogy együnk.

2018. máj. 19. 14:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Jó látom sokan nem értik. Senkitől nem vártam el hogy körülugráljon csupán nem akartam velük enni a fent említett okok miatt. Természetesen utána saját magamnak megterítettem volna, elmosagattam volna stb anyámnak a kisujját se kellett volna mozdítania miattam, így tiltotta meg hogy egyek utána mert ebéd az csak ebédidőben van nem máskor.
2018. máj. 19. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!