Szóval ebéd előtt tudtam meg hogy jönnek ismeretlen vendegek én úgy meg nem akartam kiülni kajálni mert anyám idegenek előtt mindig lealáz meg cikiz. Most hogy elmentek meg már nem enged ebédelni mert szerinte ebéd csak délbe van máskor nem így most vacsoráig nem ehetek. Miért ilyen szemét?
Velem is mindig ez volt. Sőt, ilyenkor vacsorát sem kaphattam, de ki kellett ülnöm, és néznem, ahogy ők eszik. Brühühű...
2018. máj. 19. 15:00
12/23 anonim válasza:
Ilyen velem is volt anno. Ilyenkor atmentem mamamekhoz, mert o akkor is fozott ha tudta hogy nem megyek. Kitanultam a szakacs szakmat, kozben anyam talalt uj munkahelyet ahol 2-kor vegez, igy altalaban en fozok. Parszor en is eljatszottam vele hogy csak delben van ebed 😃 bocsanatot kert es elengedtem.
2018. máj. 19. 15:06
13/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Melegítesz magadnak kaját miután elment a konyhából, nem kell az ő engedélye ahhoz, hogy egyél. Megeszed és elmosogatod a tányérod.
2018. máj. 19. 15:50
14/23 anonim válasza:
Én is pont ilyen voltam gyerekkoromban. Csak én még mások előtt szégyeltem enni. Mára ezt kinőttem és nem erőltetem a gyerekeimre hogy egyenek idegenek előtt. Nem lehet egy kedves anyád ha folyton megaláz
2018. máj. 19. 16:17
15/23 Egy ork válasza:
Ki ő, hogy eltiltson akárkit is egy emberi szükséglet kielégítésétől?
2018. máj. 19. 16:30
16/23 anonim válasza:
Úgy hívják: szülő. És joga van megtiltani dolgokat hiszti esetén. Volt esélyed enni, de inkább drámáztál. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna idegenek előtt szembeszállni vele a hercegnői előadás helyett. Szekál? Kérdezd meg a drága ismerősei előtt hogy "anya , te attól érzed magad nagynak ha engem lealázol, meg eléred hogy rosszul érezzem magam a bőrömben? Gratulálok, kitűnő anya vagy" és utána meg lehetett volna nézni milyen pofát vág ha őt alázzák meg mások előtt a viselkedése miatt...
Vagy: "anyukám, tudom hogy senki a vagy a munkahelyeden, és sokszor lealáznak , de azért nem kellne neked is ezt tenned velem"
Vagy benyöghetsz egy olyat is hogy "nem csoda ha a fater más után kajtat..."
2018. máj. 19. 16:40
17/23 anonim válasza:
Én sem szerettem a többiek előtt enni. Én nyugiban szeretem megenni egyedül a kajámat.
2018. máj. 19. 17:46
18/23 anonim válasza:
Hát fene tudja, kérdező. A vadidegen férfi nyilván a szüleid vendége volt. Őszintén... én sem díjaztam volna, ha a gyerekem nem hajlandó asztalhoz ülni velünk, mert vendégeink vannak. Kicsit szégyelltem volna magam.
Nem is tudom elképzelni amúgy. Még az ötéves kisunokám sem csinál ilyet.
2018. máj. 19. 17:55
19/23 anonim válasza:
Én sem szeretek idegenekkel enni. Sőt, még a családdal se szívesen, de nálunk nem is szokás. Meg van főzve, mindenki akkor eszik, mikor akar. Ha épp egyszerre jön rá több emberre, azzal sincs baj. Nem értem ezt a délben van csak ebéd dolgot. Rám se erőltették, én se fogom a gyerekemre,ha lesz. Lehet mindenki máskor éhes, és amúgy se kell rákényszeríteni senkit arra, hogy olyannal egyen, vagy olyan társadágában legyen, akivel nem akar, vagy nem érzi kényelmesen magát. Vannak olyan helyzetek, amikor muszáj persze, de ha nem, akkor hadd legyen már szívem joga eldönteni, kinek a társaságában csinálok bármit.
2018. máj. 19. 18:20
20/23 anonim válasza:
18, te végigolvastad a kérdést?
anyám idegenek előtt mindig lealáz meg cikiz.
Te milyen szájízzel ülnél úgy a többiek közé enni, ha tudod, hogy gúnyolódás, meg alázás vár? Még az ötéves kisunokád sem szeretné ezt, hidd el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!