Miért nem engedi anyám, hogy karambitot vegyek?
Tényleg szép kések azok, de hasznuk nem sok van :)
Mondjuk veszélyük sincs több mint egy akármilyen másik késnek, sőt, mivel szúrni nem lehet velük, így még kevesebb is.
Mivel indokolja, hogy nem vehetsz? Miért nem veszed meg nélküle? Aztán szépen elrakod és nem mutogatod neki. Jogilag nincs ezzel gond, ha pénzed is van rá, akkor ennyi a történet.
Milyet vennél amúgy?
Minek az neked?
Meg aztán amit evéshez használsz nem hordod magaddal,ez meg folyton a zsebedbe lenne. És ha már ott van elöbb útobb használnád is,és ne mondd,hogy nem. Szóval tényleg nem való nemhogy egy 13 évesnek,még idősebbnek sem! Az ilyenekből van mindig baj.
Élj nélküle,ha meg csak ezzel éreznéd magad biztonságba,akkor inkább menj el sportolni,önvédelmet tanulni,jobban jársz.
Újabb hisztis gyerek kérdés. Mindegyik úgy kezdődik, hogy :hogyan győzzem meg?
Értitek: a gyerek a szülőt. A szülőnek a száját biztos csak a szél fújja, azért tilt meg dolgokat, mert épp olyanja van. De majd jön az okos és tapasztalt 12 éves és megmondja a tutit mindenről :D
És a végére odaírják, hogy: ne írjon az,aki....és az se szóljon hozzá, aki......és csak az írjon, aki...... Magyarul: mondjátok azt amit hallani akarok, mert én vagyok az érett gyerek. :D Csak én látok ebben némi paradoxont?
# 5: Nem illegális. A default 8 centis limit vonatkozik rá mint minden más késre.
Lásd: 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet
Ha a srác rosszat akar vele, akkor kivesz a konyhai fiókból egy konyhakést és azzal is tud rosszat csinálni.
Bármilyen bicskát is vehet, azt is tudja rejteni és 2 ezerért vesz a kínai piacon.
A karambit egy szép és (az átlagember számára) haszontalan kés. Szinte csak nézegetni jó. Aki nem szereti a késeket, az nem érti ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!