Miért nem engedi anyám hogy ebédeljek?
Figyelt kérdés
Szóval ebéd előtt tudtam meg hogy jönnek ismeretlen vendegek én úgy meg nem akartam kiülni kajálni mert anyám idegenek előtt mindig lealáz meg cikiz. Most hogy elmentek meg már nem enged ebédelni mert szerinte ebéd csak délbe van máskor nem így most vacsoráig nem ehetek. Miért ilyen szemét?2018. máj. 19. 13:28
21/23 anonim válasza:
Igen, olvastam... de én ezt nem tudom értelmezni.
22/23 anonim válasza:
"Miért ilyen szemét?"
Amiért a többi türhő. Nem fér az odvas fejébe annyi se, hogy a kölyke is ember. Hogy nem kell mindig szeretnie (bár se nem árt, se nem nehéz az), nem is kötelező egyáltalán szeretnie, de attól még ember. Van egy színt, ami alá nem nagyon kéne menni, főleg nem kéne megragadni alatta. A bocskorosok egy részének ezt nem nagyon szokott sikerülni megugrani. Nincs mit tenni, ez van, és kész.
23/23 anonim válasza:
Fognám a kajat kimennek anyahoz hogy lassa,barmikor ehetek sot mindenki elott meg le is egetnem mint a szart. Anya legyen anya ne barat hogy azt csinalsz a masikkal amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!