Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kellemetlen ebéd. Szerintetek...

Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?

Figyelt kérdés

Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.

Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD

Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D

2018. máj. 21. 21:06
1 2 3 4
 1/40 szántóvető ***** válasza:
82%
pozitívat.lehet hogy azóta már csúnyán megbüntette nagybátyádat.
2018. máj. 21. 21:09
 2/40 A kérdező kommentje:
Nagyon kínos volt az az igazság, most találkozott velünk először, erre meg a unokatesóm benyögött egy kolbász viccet, a nagymamám meg olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy egy zsebkendővel takargattam az arcom, amíg ki nem értem a wc-re ...szegény lány :DD
2018. máj. 21. 21:13
 3/40 anonim ***** válasza:
13%
Mi az, hogy nagy kolbászos? Hogy szereti a kolbászt, nem? Mi ebben a vicces?
2018. máj. 21. 21:33
 4/40 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem biztos, hogy rögtön az első találkozón kellett volna perverz vicceket nyomatni és mindezt alaposan szétröhögni. Mondjuk ezt nagybátyádnak kellett volna tudni, hogy a barátnője nem vevő az ilyesmire. Szóval nem ti vagytok a "bűnösök", bár tény, hogy talán nem volt illendő sem ezt ennyire kinevetni, főleg ha a csajon láttátok, hogy neki ez kellemetlen. De szerintem ne izgulj emiatt, a mamádnak volt egy jó napja :D a a csaj meg ha normális, akkor nem rátok fog haragudni.
2018. máj. 21. 21:43
 5/40 anonim ***** válasza:
85%
Ha megbántódott, annak egyedül a barátja, vagyis a nagybátyád az oka. Azért a röhögőgörcs erős túlzás, nem olyan vicces, bár én nem ittam pálinkát :D
2018. máj. 21. 21:50
 6/40 anonim ***** válasza:
69%
Hogy a csajt megbántottátok-e, nem tudom. De hogy nagyon rossz benyomást tettetek az étteremben, az biztos.
2018. máj. 21. 21:53
 7/40 anonim ***** válasza:
65%

Uristen, de primitív emberek vagytok ti....

Tudod kik röhögnek a kolbászos poénokon? A 14 éves fiúk, de csak a fiúk, mert már a 14 éves lányok is elég érettek ahhoz, hogy felfogják, hogy ez a világ legsablonosabb vicce.

Gondolom mikor valaki uborkasalátát kér, akkor meg azon poénkodtok, hogy jobban szereti egészben a csaj. Ha gyümölcsöt kér, akkor pedig biztos a banán a kedvence. Desszertként meg fagyit kér, mert hogy tudjon gyakorolni az estére.

Nőjjetek már fel!

2018. máj. 21. 22:09
 8/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy megsértődött, inkább csak rájött, hogy nagymamád nem tud viselkedni és nem ismeri a mértéket.
2018. máj. 21. 22:12
 9/40 anonim ***** válasza:
65%
Elég alacsonyan lehet az ingerküszöbötök, ha egy ilyen közönséges, alpári "poénon" sírva röhögtök...A nagymamád még úgyahogy megértem, mert lehet akár demens is, de neked mi a kifogásod kedves kérdező? És ez nem prüdéria, még mielőtt azzal jönnél. 21/l
2018. máj. 21. 22:35
 10/40 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom ebéd után meg szólt a jó kis mulatós. :D
2018. máj. 21. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!