Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kellemetlen ebéd. Szerintetek...

Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?

Figyelt kérdés

Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.

Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD

Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D

2018. máj. 21. 21:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
59%

“Az étteremben meg kit érdekel a személyzet és a többi vendég?”

Azt hiszem ezek után nem kell bizonygatni, hogy mekkora tapló vagy.

2018. máj. 22. 14:42
 22/40 anonim ***** válasza:
52%
Ez tényleg olcsó vicc. Igen, 14 évesen új volt, akkor mi is röhögtünk. De azon soha nem nevetek, ami másnak kínos. Nem szeretem, ha valaki kárára megy a rötyögés, mert tudom, milyen szar.
2018. máj. 22. 14:42
 23/40 szántóvető ***** válasza:
23%
egy bizonyos életkor felett mindent szabad,akár még az asztalra rácsapni is.
2018. máj. 22. 14:45
 24/40 anonim ***** válasza:
33%

hát prosztó egy család és nem a vicc miatt.

Ez a viselkedés megengedett, ha már összeszokott vele a família, nade a legelső alkalomkor igazán nem kellett volna addig inni amíg előjön az igazi természetetek.

Nagybátyádat szépen leégettétek és a barátnő is legalább látja milyen családba akar becsatlakozni.

Elég közönségesbe , hogy mit ne mondjak.

2018. máj. 22. 15:00
 25/40 anonim ***** válasza:
44%
megjegyzem apómosék pont ilyenek és ééérdekes csak nálam voltak ezek a szar viccek. Sógornőmre soha egy hülye alpári vicc,se sógoromra vagy férjemre mindig csak rajtam tudtak nevetni. 7 évig bírtam, köszönöm elég volt.
2018. máj. 22. 15:03
 26/40 anonim ***** válasza:
42%
Nem jogosít az életkor semmire. Sem az idős, sem a fiatal/gyermek nem bír különleges jogokkal. Senkit nem kell becsülni/tisztelni pusztán a kora miatt, lévén aki fiatalon meg nem hal, az megöregszik, akkor is, ha történetesen a kérdező családjától függetlenül egy trágya ember. Már nagyobbak a gyerekeim, de nem gondolom, hogy (ha mások erre tojnak is), pusztán gyerek mivoltukból adódóan fel alá üvöltözve rohangálhattak volna a vonaton, vagy rugdalhatták volna a buszon az ülést, a normál viselkedés életkortól függetlenül mindenkitől elvárható. Lenne. Nem, attól mert elmúlt 60-70-80, attól még ugyanazok vonatkoznak rá is, maximum átadom a buszon a helyem. Az életkor semmit sem jelent, az embert tisztelem alapon, bármennyi idős is és nem jár előjogokkal a kor. Nincs az asztalra csapással sem semmi gond, jó időben, jó helyen, de egy fark@as poénra bepálinkázottan hahotázni erre nagymamaként, no az nem a normál kategória, bárhogyan is csűrjük-csavarjuk.A fő ludas persze a nagybácsi, aki szükségét érezte annak, hogy elsüsse ezt a csodát, de a lényegen az már nem változtat.
2018. máj. 22. 19:15
 27/40 szántóvető ***** válasza:
12%

"Nem jogosít az életkor semmire. Sem az idős, sem a fiatal/gyermek nem bír különleges jogokkal."-akkor miért ült a családfő az asztal végénél?régen még tudták mi a tisztelet,úgy látszik ez bár belőled is kiveszett 27-es:ez a te szegénységi bizonyítványod.

"Nagybátyádat szépen leégettétek"-szerintem önmagát égette mert a saját poénján kezdett el röhögni.a történetből számomra ő az aki unszimpatikus.

2018. máj. 23. 08:10
 28/40 anonim ***** válasza:
82%

Én is felröhögtem a sztorit olvasva. :D

Bár lehet csak azért, mert kérdező jól fogalmaz. Vagy nekem van nagyon élénk képzelőerőm. Vagy a mama ilyen Humor Herold. :D

2018. máj. 23. 08:50
 29/40 anonim ***** válasza:
43%
Én nem a történetet tartom gáznak, én is jót röhögtem volna. Inkább azt, hogy ennyi befásult ember van, aki nem tud egy kicsit sem lazítani. Valahol ez szomorú.
2018. máj. 24. 04:58
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Lehet viccelődni, asztalra csapni, bepisálni a röhögéstől, de ne.más.kárára.
2018. máj. 24. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!