Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?
Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.
Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD
Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D
“Az étteremben meg kit érdekel a személyzet és a többi vendég?”
Azt hiszem ezek után nem kell bizonygatni, hogy mekkora tapló vagy.
hát prosztó egy család és nem a vicc miatt.
Ez a viselkedés megengedett, ha már összeszokott vele a família, nade a legelső alkalomkor igazán nem kellett volna addig inni amíg előjön az igazi természetetek.
Nagybátyádat szépen leégettétek és a barátnő is legalább látja milyen családba akar becsatlakozni.
Elég közönségesbe , hogy mit ne mondjak.
"Nem jogosít az életkor semmire. Sem az idős, sem a fiatal/gyermek nem bír különleges jogokkal."-akkor miért ült a családfő az asztal végénél?régen még tudták mi a tisztelet,úgy látszik ez bár belőled is kiveszett 27-es:ez a te szegénységi bizonyítványod.
"Nagybátyádat szépen leégettétek"-szerintem önmagát égette mert a saját poénján kezdett el röhögni.a történetből számomra ő az aki unszimpatikus.
Én is felröhögtem a sztorit olvasva. :D
Bár lehet csak azért, mert kérdező jól fogalmaz. Vagy nekem van nagyon élénk képzelőerőm. Vagy a mama ilyen Humor Herold. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!