Az apám megkeseríti az életem. Mit tegyek?
Ezzel keseríti meg????!!!!!
Na elmész te a francba!!!!
"Az apám megkeseríti az életem."
Hát persze...
Csináld azt amit az 1-es javasolt, és ne ülj le vele enni.
Ez legyen a legnagyobb gondod.
Az én apám is néha (nem gyakran) hasonlóan étkezik, viszont nem neheztelek rá.
Sajnálom de a kérdés felét végig nevettem, le is csekkoltam hogy humor kategóriában van-e, vagy hogy ott van-e valahol hogy ez csak kamu, de nem:D
Nem arra akarok célozni hogy ez nem probléma, mert biztos nagyon idegesítő lehet, de mégis miért "keseríti meg az életedet"?:D Annyi hogy megbeszéled vele hogy ha nem normálódik az étkezési szokásit illetően, akkor ne csodálkozzon ha egyedül fog enni. Ha nem változtat ne egyél vele, ennyi, valószínűleg nem fog pisztolyt szorítani a fejedhez hogy nem állhatsz fel az asztaltól:)
Nekem anyám nem volt normális, ő tényleg megkeserítette az életemet, és az volt a legkisebb problémám vele kapcsolatban hogy mindig meztelenül járkált itthon mert elég kövérkés, aztán télen-nyáron melege van. Gondolhatod milyen gusztusos lehetett amikor ettünk és úgy mászott bele az ételbe, pedig nem egyszer közöltük vele hogy ez baromi undorító amit csinál..
És mit tettem? Kizártam az életemből, ennyi.
Mást te sem tehetsz, ülj le és beszéld meg vele, ha nem hallgat rád, akkor pedig ne egyél az apáddal, ne kreálj magadnak feleslegesen problémát:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!