Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám megkeseríti az életem....

Az apám megkeseríti az életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira undorítóan zabál ,hogy már kezdek idegbeteg lenni. Olyan hangosan szürcsöli a levest a FŐZELÉKET ,hogy az agybaj kerülget minden egyes szürcsölésnél hozzá vágja a fogaihoz a kanalat és úgy zabál mint aki 1 hete nem evett e mellett egy disznó. A másodiknál szintúgy szívja magába a rizst mintha leves lenne kanállal eszi természetesen az uborka salátát is szürcsöli magába és hangosan csámcsog. Már a családból senki sem akar együtt enni vele csak én kényszerülök rá mert ebédnél itthon szoktam enni.Hiába mondom neki rá se bagózik ha többször mondom akkor meg az én fejem van lecseszve ,hogy mit baszogatom evés közbe. Persze ö teli pofával kérdezget engem ha nem válaszolok mert csak túl akarok lenni az ebéden akkor még agresszívabban kérdez. Aztán majdnem bele fullad a kajába mert úgy teletömi a pofáját és teli hányja az asztalt hangosan köhögve és simán felszívja a taknyát evés közben hangosan többször is.

2017. jún. 17. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
Mert ilyen hülyeségekkel terheli a népet.... nekem az ilyenek kwserítik meg az eletem.
2017. jún. 17. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Ooo bárcsak ennyit csinálna az én apám is, amire azt mondhatom hogy megkeseríti az életem..
2017. jún. 17. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Költözzél el és menj dolgozni.
2017. jún. 17. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha már panaszkodhatnékod van, akkor használj kevésbé nagyívű kifejezéseket, mert tudod vannak néhányan, akiknek tényleg elég keserű az életük. Azért a napi egy-két orrvérzésért cserébe én nagyon szívesen bevállalnék egy csámcsogó-böfögő apát. De azért kitartást...
2017. jún. 17. 14:19
 15/18 A kérdező kommentje:
amugy dolgozok, ha máshol eszek meg besértődik probáltam beszélni vele de azt mondja ő csak igy tud enni. tervezgetem a költözésem de gözöm sincs merre tovább
2017. jún. 17. 16:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy balra vagy jobbra, merre másmerre?
2017. jún. 17. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos emberek bizonyos hangokra, frekvenciákra túlságosan is érzékenyek. Van aki a magas hangokra, vontatféknyikorgásra, táblán köröm végighúzásra, utálja a reggeli harangozást, fogcsikorgatás, szürcsölés, gyereksírás stb.. Én pl a tépőzár hangjára vagyok allergiás. Egyszerűen rossz hallani.

Az kérdező ez ellen nem tud mit tenni. Valószínűleg nem jókedvében kap agybajt.

Az apja is hasonló helyzetben van, valószínűleg már jópár évtizede úgy eszik, elég nehéz lenne átszoknia. Aki nem hiszi, próbáljon meg a másik kezével írni, vagy más vonal mentén írni.

De van egy egyszerű picit kompromisszumos megoldás, a kérdező és apja ne tartózkodjanak hallótávolságon belül amíg eszik az apa. Kedves kérdező, egyél később, egyél máshol, vagy mindkettő, esetleg jobbat is kitalálhatsz.

2017. jún. 17. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
troll😃
2017. aug. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!