Kellemetlen ebéd. Szerintetek megbántottuk a nagybátyám párját?
Szóval a hétvégén elmentünk közösen egy közeli, hangulatos étterembe születésnapot ünnepelni. Jelent voltam én, a szüleim, a nagymamám, a nagybátyám (25) és az új barátnője (21). A kort azért írom, mert talán másként értelmezte volna a szituációt egy idősebb nő.
Tehát egy kis pálinka is szerepelt a fogyasztásban. A nagymamámra azt hiszem elég erős hatással volt. Mikor épp az egyik tál ment körbe, a nagybátyám azt mondta, hogy a barátnője nagy kolbászos és elkezdett röhögni, erre a nagymamám arca elvörösödött, rázkódni kezdett és nyitott szájjal rácsapott az asztalra és röhögőgörcsöt kapott. A barátnője erre azt mondta a bátyámnak, hogy ezért még számolni fognak otthon. Sajnos a továbbiakról nem tudok beszámolni, mert könnyes lett a szemem a nevetéstől és kimentem a mosdóba ürügy gyanánt :'DD
Szerintetek milyen benyomást tehettünk? :D
Köszönöm 4-es!
Tekintve, hogy se prűdnek, se humortalannak nem mondanám magam, ez egy qrva s.zar poén volt, fura, hogy a családod ezen szétröhögi magát, biztos nagyon sokat ittatok. A kiscsajnak meg hozzá kell szoknia a családhoz, úgyhogy nem baj, hogy így történt, legalább látja mi a pálya.
Ez szerintem nem a ti saratok. Ha a csaj valakire megharagudhat, akkor az a párja, de én mondjuk azt sem feltétlenül érteném. Én az ő helyében is megmosolyogtam volna. Bár mondjuk az azért tényleg túlzás valahol, hogy ez ekkora nagy szenzáció volt és emiatt kellemetlenül is érezhette magát, főleg számára még nem túl közeli ismerősök között.
A nagybátyád kezdett ezzel poénkodni, ő tette ezt a megjegyzést, viccnek szánta és elkezdett nevetni. Vagy akár még az is lehet, hogy konkrétan a kolbászra célzott, csak mikor kimondta akkor jutott eszébe, hogy ez akár kétértelmű is lehet, így gondolta feloldja egy kis nevetéssel, mielőtt valaki ráugrik a dolgora. Majd őt követte a nagymama és a többiek... Nem tudom, lehetséges, hogy én vagyok a "paraszt" vagy ostoba, igénytelen vagy nem tudom mi, de egy ilyen szituációban én is röhögtem volna, nem bírtam volna visszatartani és nem azért, mert olyan állati jó poén volt, hanem mert maga a helyzet ezt hozta volna ki belőlem. Jó persze túlzásba sem kell esni, mert egy étteremben viselkedni kell és másokra is tekintettel kell lenni és mondom nem ez az évszázad poénja, de én nem tudnék ezen kiakadni. Most az jobb lett volna, ha mindenki halál komolyan bámul maga elé elvörösödött fejjel szégyenkezve? Erről egy barátnőm jut eszembe, aki mesélte, hogy otthon szoktak nézni stand up felvételeket a családdal és mikor elhangzik egy szexualitással kapcsolatos poén, akkor nem szabad nevetni vagy elmosolyodni, mert látják a szülei és mit fognak szólni, hogy ő ezt értette és viccesnek is tartja stb., szóval az a bevett szokás, hogy fapofával csendben bámulnak az ölükbe. Én egy ilyen szituációban sokkal rosszabbul és kínosabban érezném magamat...
Szerintem iszonyú parasztok voltatok, kezdve az idiota nagymamáddal.
Ezen a viccen a dedoban szokás nevetni, és eléggé alpári :(
Sajnálom a csajt.
Arrol ne is beszéljünk, a többi vendég és a személyzet mit gondol rolatok.
17+18-as válaszolók túlreagálják.a rosszindulat beszél belőlük,nyilvánvalóan azért mert magukból indulnak ki.
a nagybácsi tett egy kétértelmű,félreértelmezhető kijelentést.erre nyilván rájött és ezért nevetett.a nagyi poénosnak tartotta a megjegyzést(nyilván tudja hogy mit jelent a kolbászt kedvelni,)ezért nevetett.a kérdező szüleiről szó sem esett.a kérdező nevetését táplálhatta a másik két nevető személy is,de sajnos ez sem derül ki a történetből.
Amúgy én úgy értelmeztem ezt a sztorit, hogy épp kolbászt ettek, vagy csak valahogy szóba került a kolbász és annak kapcsán mondta a kérdező nagybátyja, hogy a barátnője nagy kolbászos (=nagyon szereti a kolbászt). És a nagymama meg egyből rosszra gondolt ebből a mondatból és mivel kicsit be volt mindenki csiccsentve, ezért röhögött mindenki úgy, mintha kb. a világ legjobb viccét mondták volna el..
Szerintem nem a szituáció a leggázabb, hanem hogy a válaszolók ennyi alapján elkezdik szidni a kérdező egész családját, kultúrálatlannak nevezik őket..
A mami csak rácsapott 1x az asztalra és röhögött egyet, nem nyerített.
Sok a fapina az itt a helyzet.
Én simán elnevetem magam családi körben a sikamlós megjegyzéseken. Az étteremben meg kit érdekel a személyzet és a többi vendég?
Szomorodjon meg mind...
Mondjuk magam is nagy kolbászos vagyok.
Semmi nem történt, szerintem este "lejátszották" a lány és a nagybátyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!