Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Irigykedtél már a sógornődre/s...

Irigykedtél már a sógornődre/sógorodra?

Figyelt kérdés
Hogy fiatalabb, jól néz ki, okos, és a sógoroddal várják a gyereküket? Nem tehet róla, hogy jobb mint én de elképeztően féltékeny vagyok rá.
2018. márc. 29. 23:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Én csak az irigylem tőle hogy szakmunkásként alkalmazottként kétszer annyit keres mint én mérnökként.

30F

2018. márc. 30. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Max. a kisfiukat irigyelhetném, de inkább örülök, hogy milyen aranyos unokaöcsém van.
2018. márc. 30. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Csak azért irigylem őket, mert nekik van a világon a legjobb sógornőjük :D
2018. márc. 30. 11:44
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Elvileg a jelenlegi sógornőm sem irigy semminkre. Az előző nagyon az volt ránk és én mondom, semmi izgi nincs abban, hogy állandóan bánt valaki, csak mert neki nem úgy jön össze. :) Nem irigykedni kell, hanem dolgozni az ellen, ami nem tetszik az életünkben. Én is ezt teszem és nem is irigykedem másokra.
2018. márc. 30. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem, ezek egyike se stimmel.

Nem fiatalabb. Szép, de én se vagyok csúnya. Okos, de én se vagyok buta.

Van egy okos kisfiuk, nekünk viszont egy okos kislányunk. Végzettségünk hasonló, állásunk, fizetésünk hasonló. Minek irigykednék?

Örülök, hogy boldogok.

Egy valami van, amit én is szeretnék. Most költöztek egy gyönyörű családi házba, nekünk pedig kezd szűkös lenni a lakásunk.

De nem irigylem tőle. Nem az ölükbe hullott. Csak jó lenne, ha mi is ott tartanánk. De idővel fogunk.

2018. márc. 30. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose. Őszintén szeretem mindkettőt (tesóim feleségei) és örülök nekik.
2018. márc. 31. 09:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem a felsoroltak miatt (se nem fiatalabbak, se nem szebbek, gyerek nem releváns), hanem mert gyerekkoruk óta a "napos oldalon" élnek, szögegyenes útjuk van a sikerhez, mindent a fenekük alá toltak az életben, és most se kell megerőltetniük magukat semmiért. Ha csak ennyi lenne, lesz@rnám őket, de mivel éreztetik velem, hogy lenéznek, nem tehetek mást, mint hogy utálom őket. :D
2018. ápr. 7. 18:57
 18/18 anonim válasza:
100%
Számomra nem irigylésre méltó a sógornőm élete, úgyhogy részemről nem. Inkább fordítva igaz. Szinte sportot űz abból, hogy lemásol minket, pedig olyanok vagyunk mint a tűz és a víz. Nem egy határozott, magabiztos teremtés, fél kilépni a komfortzónájából, ezért szeret a mások által kitaposott úton végigmenni. Ezért is topog egy helyben az élete. 36 évesen mamahotelban él még mindig (otthon lakik anyósommal) 1 éve van csak pasija,vénlány. Eddig a pasitéma is tabu volt, hogy miért is nincs ennyi idősen senkije, most meg már hamargyorsan esküvő, összeköltözés, gyerek. Csak hogy felzárkózzon hozzánk, mert ez nekünk már mind lezajlott, ő meg nem kicsit el van késve és sürgeti az idő. Egyszóval én élek, ő csak létezik.
2018. jún. 20. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!