Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Irigykedtél már a sógornődre/s...

Irigykedtél már a sógornődre/sógorodra?

Figyelt kérdés
Hogy fiatalabb, jól néz ki, okos, és a sógoroddal várják a gyereküket? Nem tehet róla, hogy jobb mint én de elképeztően féltékeny vagyok rá.
2018. márc. 29. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
nem
2018. márc. 30. 00:00
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azt irigylem tőle hogy szakma nélkül úgy hogy csak érettségije van jobb állása van mint nekem. Ő az a fajta aki benyalja magát mindenhova és így lett jól fizető munkája is.
2018. márc. 30. 00:04
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Örülj neki, hogy ilyen rokonod van és nem lepusztult alkesz.

Más sikerének örülni kell és nem irigykedni. Tanulni tőle.

2018. márc. 30. 00:11
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
olyan sógornővel még nem sikerült előrukkolni sose
2018. márc. 30. 01:08
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

A sogorom jol all anyagilag de nem irigylem tole mert regen sokat nelkulozott, most meg az apja jol keres es segiti ahogy tudja.

2 sogornom van ezen kivul de nincs okom irigykedni :D Mindketto tizeneves es egyikkel rengeteg a gond, a masik meg nagyon hisztis, inkabb sajnalni fogom azt aki a parjuk lesz :D

2018. márc. 30. 02:35
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Hát én ezen még sosem gondolkodtam. Nővérem egyszer kifejezte nemtetszeset amikor volt az eskuvonk hogy varhattunk volna mivel ő a nagyobb és neki idén lesz. Most hogy babát várunk ugy láttam hogy nem zugolodik es nagyon örül nekünk. De nemhiszem hogy irigykedne másképp. Én sem teszem. Van családom, nem nelkulozunk, a párom is és a sógorom is mérnök bár 2kulon területen dolgoznak. Örülök hogyha sikerült nekik is az élet. Nem irigykedni kell, egyszer rendbetenni a sajatunkat
2018. márc. 30. 06:44
 7/18 érdekel0 ***** válasza:
91%

Az 5 párból talán egyet,de nem cserélnèk velük.

Vannak dolgok,amiket sokkal jobban csinálnak nàlunk.

Mi is persze tehetnénk ezeket máshogy,de nálunk nem ez az énközpontúság a sorrend.

A fiatalságot az egyikükkel elcserélném,no jó meg az alakomat.

2018. márc. 30. 06:49
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, de rám rendszeresen és nagyon elegem van... és a büdös életbe nem fogom megérteni, hogy ennek mi értelme van. Akár lehetnénk barátok is, de nem, mert nekik parasztkodni kell állandóan. Az egyik idegbeteg liba még a cuccaimat is eltüntette ha szülői házban anno véletlen elöl hagytam ruhát, sminket, ezt-azt.
2018. márc. 30. 08:58
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Alapvető emberi tulajdonság az irigység mindenki irigy valamiért valamire/valakire ki mennyire erősen. Valaki hangot is ad neki pl " urva anyját hogy ilyen bmw-re telik neki" vagy valaki magában gondolja hog, "bárcsak az én párom is ennyire figyelmes lenne". De vannak sajnos azok az emberek akik az irigységük miatt szándékosan ártanak a másiknak.

Én is irigy vagyok vagyis inkább szomorú magam miatt hogy ami másnak megadatott (gyerek, pénz, egészség, szeretet, szerencse, normális család) az nekem miért nem? Arról nem beszélve hogy milyen embereknek adatnak meg ezek a dolgok.

2018. márc. 30. 08:59
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
#9 vagyok lehagytam hogy a másik oldalárol nézve a dolgokat engem a külsőm miatt irigyelnek sokan és sok nő/férfi tett azért hogy alám tegyen illetve a páromtól elválasszanak minket. De csak ennyit látnak külső alapján elítélnek de fogalmuk sincs arról hogy az életembe semmi irigyelni való nincs.
2018. márc. 30. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!