Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a párom...

Jogosan akadtam ki a párom mostohatestvérére?

Figyelt kérdés

Elmentunk 2 hétre nyaralni Szlovéniába, majd a kutyánkat rábíztuk a mostohatestvérre (ő aljánlotta fel elsőnek), szóval 2 hét múlva hazajöttünk, majd kicsattant az örömtől a kis...., hogy megtanitotta a kutyát az ül, fekszik, marad, fujj-tied parancsra, mintha én erre nem lennék képes.

2 éves a kutya, 12 hetes kora óta nálam van, és erre helyettem megneveli?

Nagyon dühös vagyok, ti mit tennétek?

2017. júl. 27. 12:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ilyen semmiségen kiakadsz, nyilván egy idegroncs vagy, sose fog így összejönni a gyerek.
2017. júl. 29. 04:47
 42/45 anonim ***** válasza:
18%
Tanítsd meg a párod mostohatesóját a fekszik, ül, marad parancsra. Én ezt tenném
2017. júl. 31. 07:34
 43/45 anonim válasza:

En inkább örülnék neki. Én logatom a p..csám a másik amit te 2 év alatt nem tudtam megcsinalni,a másik dolgozik!

AZONNAL GONDOLKODJÁL EZEN ÉS A TÖBBIN!!

Tedd fel ÚJRA a kérdést !

2017. nov. 2. 20:29
 44/45 anonim válasza:
52%
Hagyjátok mar abba azt a kuv@ baba projektet! Nagyon nem szeretem oket
2017. nov. 2. 20:32
 45/45 anonim válasza:
Fsza volt a3,4,5,6 os válasz. Amúgy ne szaporodj mert a végén a gyerekedből is kutya lesz! És megint azzal a kérdéssel jössz,hogy a sogorom nevelte a gyerekem
2017. nov. 2. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!