Jogosan akadtam ki a párom mostohatestvérére?
Figyelt kérdés
Elmentunk 2 hétre nyaralni Szlovéniába, majd a kutyánkat rábíztuk a mostohatestvérre (ő aljánlotta fel elsőnek), szóval 2 hét múlva hazajöttünk, majd kicsattant az örömtől a kis...., hogy megtanitotta a kutyát az ül, fekszik, marad, fujj-tied parancsra, mintha én erre nem lennék képes.
2 éves a kutya, 12 hetes kora óta nálam van, és erre helyettem megneveli?
Nagyon dühös vagyok, ti mit tennétek?
2017. júl. 27. 12:46
21/45 anonim válasza:
nem teljesen értelek, babaprojekt miben gátolt? éjjel nappal baxtatok? vagy esetleg terhesen nem tudtál leülni egy székre és tanítani a kutyát? vagy miben gátolt a babaprojekt? Tudod kit etetsz be ezzel a marhasággal.
22/45 anonim válasza:
szóval ingyen vigyázott rá, ingyen megnyírta és ingyen tippeket adott a helyes etetéshez. Ha olyan fajtám lenne ami kozmetikás nem tépném le senki fejét ha megnyírná (főleg ha jó fazonra nyírja) viszont azért szólnék hogy máskor kérdés nélkül ne. Még mindig jogtalan a kiakadás.
23/45 A kérdező kommentje:
Stresszes életet élünk a munkánkból kifolyólag, így nem jön össze a baba sem, az orvos javaslatára mentünk el kikapcsolódni.
2017. júl. 27. 14:15
25/45 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy mi 2 éves a kutya, vagy nem értem a hozzászólásodat.
2017. júl. 27. 14:16
26/45 anonim válasza:
mi a szart csináltatok 2 évig? mi gátolt abban hogy tanítsd a kutyát? Azt mondod hogy a munka miatt stressz van így a baba nem jön össze és az orvos pihenést javasolt, de 2 év pihenést? Vagy nem értem mi a szart csináltatok 2 évig.
27/45 A kérdező kommentje:
Párom ajándékba hozott nekem tenyésztőtől kutyát, amibe nem egyeztem bele, hiszen akkor nagyon sok dolgom volt, most látszik az egész elsimulni, hogy végre gördülékenyebb lesz minden, 2 hetes kiruccanás, pihenés, babaprojekt, 3-4 hónap múlva kutyasuli, szeretem, ha előre megvan tervezve minden, ezért akadtam ki, hogy a tudtom nélkül tett meg ilyen disznóságokat.
2017. júl. 27. 14:23
29/45 A kérdező kommentje:
Bedlington terrier, német tenyesztotol.
2017. júl. 27. 14:32
30/45 anonim válasza:
Nem jogos a kiakadásod.
Örülj neki, hogy valaki úgy vigyázott a kutyádra, hogy közben még foglalkozott vele. Nem értem miért vagy kiakadva azon, hogy a kutyád tanult valami új dolgot ami még hasznos is.
Egy állatszállóban csak etették és sétáltatták volna. Semmi törődést sem kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!