Jogosan akadtam ki a párom mostohatestvérére?
Elmentunk 2 hétre nyaralni Szlovéniába, majd a kutyánkat rábíztuk a mostohatestvérre (ő aljánlotta fel elsőnek), szóval 2 hét múlva hazajöttünk, majd kicsattant az örömtől a kis...., hogy megtanitotta a kutyát az ül, fekszik, marad, fujj-tied parancsra, mintha én erre nem lennék képes.
2 éves a kutya, 12 hetes kora óta nálam van, és erre helyettem megneveli?
Nagyon dühös vagyok, ti mit tennétek?
"mintha én erre nem lennék képes"
Nem mintha, hanem te erre nem voltál képes. Mit tegyél? Szégyelld el magadat, hogy ő két hét alatt többet törődött és foglalkozott a kutyáddal, mint te 2 év alatt. Ha megtetted volna, semmi szükséged nem lett volna kutyaiskolásra az összehangolódás céljából, mert már régen egy hullámhosszon lennétek. Szállj magadba!
Nagy pacsi a mostohatesonak, o ingyen es ket het alatt megtanitotta azt amit a "szakemberek" akar honapokig tanitanak, es jol lehuznak nevetseges osszegekkel.
Ezek utan inkabb a kerdezonek kellene valami nevelo tanfolyam...
Már meg mi lesz ?
A végén még a kutya neked is szót fogad....
Mivel ráfeküdtünk a babaprojektre, így fél évvel halasztottuk a kutyasulit, elmúlt az a kis bújós kutyám, helyette van egy kb mindig parancsra váró kutyám...
Olyan, mintha egy katona lenne, szerintetek ez normális? Amúgy az a kis... kutyakozmetikus, és erre veri magát, hogy így meg úgy, ő jobban tudja..
Azért megnézném a ti reakciótokat, ha szó nélkül átalakítaná a kutyátokat, mellesleg valamit motyogott, hogy nyers hússal etessem a kutyát, meg konkrétan lenyírt 4 centit a bundájából, holott ebbe nem egyeztem bele.
Még ezek után is mellette álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!