Apám jogosan hibaztat?
Mikor elvett felesegul a ferjem apam fellelegzett h ezaltal leveheti rolam a kezét ... Akkoriban megcsalta anyamat es a fiatal nö sok penzbe kerult .
Akkor meg nem voltam 20 eves .
Mikor par ev utan valni akartam a ferjem agresszivitasa miatt akkor azt mondta h ö mindig mondta h ne hamarkodjam el a hazassagot ami nem igaz. Meg h nem voltam jo feleseg semmire nem vagyok jó.
Anyam lelki szemetladanak hasznalt de egyikuk se adta be a valopert .
Apam vegul közös ceget alapitott a volt ferjemmel meg a hazassagunk alatt . En es anyam ettöl ova intettuk mert a volt ferjem dörzsölt es aljas de a vege az volt h kibeszelt a volt ferjemmel mig az uzletkötesröl beszeltek .
Vegul a volt ferjem csunyan raszedte apamat . Apam engem hibaztat h en hoztam ezt a ferfit a családba es az en hibam. Ö sehol nem vallal a tetteiért felelösseget , mint ferfi hanem jellemtelenul mutogat körbe , szerintem ez egy gerinctelen nem ferfihez meltó viselkedés .
Nem tudom apam miert ilyen hetyke , kegyetlen sosincs egy jo szava
Nem a te hibád.. férjhez mentél, nem láthattad előre, hogy a férjed ilyen vagy ilyen lesz. Ilyen típus. Apád saját döntéséből adódóan vette üzeletelt vele, tehát ez megint nem a te sarad.
Az, hogy a nyomorult férjed így állt hozzád és apád még belédrúg, miszerint nem voltál jó feleség és semmire sem vagy jó, az megint inkább az ő szintjét mutatja.
NEM A TE HIBÁD! NEM, NEM HIBÁZTAT JOGOSAN.
A helyedben továbblépnék az egész kócerájon és új életet nyitnék, amibe senki sincs ott, de főleg nem a mérgező apád.
Elváltam a baromtól amúgy.
Fiatal voltam , mikor meghazasodtam, nem tudtam mibe vágom a fejszém
Az, hogy apukád közös céget alapított férjeddel, és férjed átverte apukádat, az semmiképpen sem a te hibád. Apukádnak kellett volna jobban meggondolnia, kivel dolgozik együtt.
A te hibád az, hogy rossz férjet választottál, de ennek meg amúgy is te viseled a következményét.
Egyetértek azzal, hogyha egy felnőtt (pláne egy férfi) nem vállal felelősséget döntéseiért és mindig mást hibáztat, az gerinctelen viselkedés.
Kerülj távolabb (nem okvetlen térben, hanem lelkileg) a szüleidtől és legközelebb legyél óvatosabb a párválasztásnál is. Ha van pénzed maszek pszichológusra, érdemes lenne rászánni, mert tényleg nem véletlen, hogy pont egy ilyen férfit vonzottál be.
"pláne egy férfi"
???
Vaginával ugyanolyan felelősséget tudok vállalni a tetteimért, mint valaki, akinek pénisze van. El is várom, hogy számonkérjék rajtam.
" En es anyam ettöl ova intettuk "
Innentől kezdve miért is hibáztat? Saját maga főzte bele magát a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!