Jogosan vagyok kiakadva?
Ne haragudj, de nem adok neked igazat. Te egyszer elmentél a szülői házból. Most viszont te nyomulsz be egy olyan családba akik már megszokott életet élnek.
Igaza van a nővéred lányának, hogy nem vigyáz a gyerekedre még ha csak 1 alkalom lenne a héten. Igaza van, hogy nem közösködik veled, legyen az kábel vagy bármi. Az meg, hogy te simán odabököd egy vége felé járó terhes nőnek, hogy eddig is te takarítottál most is megtudod, nos ez szimplán bunkósság. Hogy mit csinálj?
Költözz el. Te mentél oda, el is lehet menni ha nem tudsz alkalmazkodni.
"A két nagylányom meg éli világát, nem kényszeríthetem őket hogy hétvégén porfelhőt takarítsanak!"
Szerintem ugyanennyi erővel a testvéred lányát sem, aki minimum hat hónapos terhes.
Mondjuk arról nem írtál semmit, hogy a festés a te hazaköltözésed miatt lesz azon a részen, ahol te fogsz lakni, vagy az ő lakrészükben, a baba születésére felkészülve - pedig azért szerintem nagyon nem mindegy olyan szempontból, hogy kitől várható el, hogy utána kitakarítson, vagy ha bármi okból nem tudja megoldani, akkor gondoskodjon valakiről, aki segít neki ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!