Jogosan vagyok kiakadva?
Hiába erősködsz, nincs igazad. Ha egy kis porszivozasrol meg felmosasrol van szó, akkor neked ez miért esik nehezedre? Miért mástól várod ezt el, ha amúgy is csak egy apróság? Főként, hogy amúgy is a te mocskod.
3 gyerekkel egyedül maradsz télvíz idejére ahh! te szegény. Az egyik már felnőtt, a 8 évest meg a középsővel viteted ugyan mond már meg, miért kéne sajnaljalak. Különben kB 2x van mínusz 15 fok télen te pedig nem egy tanyán laksz. Mielőtt terhes lettem én is hoztam be fát, sőt még be is gyújtottam.
Egyszerűen nem értem mit rinyálsz. Szerencsere unokahugod nem olyan balfék, hogy asszisztáljon a baromságaidhoz, úgyhogy hiába is vergődsz.
Nyilván apukának nem kellettek, azért vannak a kérdezővel.
Akinek csak annyit tanácsolnék, hogy sürgősen vegyen vissza magából, különben pokol lesz az élete, meg azoké is akiknek a nyakára megy lakni. Aztán ha az unokahúgék beelegelnek, még a beteg apjá is sk ápolhatja, aztán még összedől a világ!
Nem értek egyet a 28as válasszal. Mi is albérletben élünk 3 gyereket nevelünk. Nem könnyű mert nem az és hiába dolgozunk ketten nem bírunk lakást venni. Hiába ez a csok, nem kaptuk meg. Attól mert valakinek nincs fél ingatlan a nevén még nem feltétlen rossz ember vagy rossz szülő.
Ami a kérdést illeti arra meg csak annyit tudok mondani hogy te mész egy olyan környezetbe ahol megszokott rend uralkodik. Nem várhatod el hogy körbeugráljon bárki is. Ha albérletben laknál a főbérlő sem fog körbe ugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!