Szerintetek jogosan vagyok kiakadva emiatt?
Anyám múlthéten idehivta az egyik nővérét meg annak az élettársát hozzánk. Ezzel egyébként nem is lett volna még bajom, ha nem kellett volna gyakorlatra járnom ezen a héten, ami miatt korán kellett felkelnem és az elég nehéz volt, mert este alig birtam aludni, mert anyámék még éjfélkor is hangosan beszélgettek meg röhögcséltek, már apám szólt nekik, hogy menjenek már aludni, mert ő is megy dolgozni reggel...(Anyám meg a testvére és annak az élettársa már nyugdijasok..)
Aztán ma idehivta egy másik nővérét is, és kitalálták, hogy az én szobámba fog aludni, a megkérdezésem nélkül. Viszont én nem akarom, hogy más aludjon az ágyamban, főleg nem anyám nővére, aki..hát nem valami tiszta ember, folyton hót büdös, izzadt, egyszer már aludt nálunk, de akkor nővérem szobájába rakták be és nem is fürdött elalvás előtt, és amikor hazament, nővérem mondta, hogy az ágyneműnek rendesen dögszaga lett, amivel aludt...Ja meg már két napjanem fürdött, amikor anyám megkérdezte tőle, hogy miért nem, ő meg mondta, hogy nem is hozott tusfürdőt meg semmit, anyám meg mondta neki, hogy jajj nyugodtan használhatja bármelyik tusfürdőt a fürdőszobában, érezze itthon magát, ő meg erre annyira otthon érezte magát, hogy az án zuhanypamacsommal fürdött -.-
Szóval ilyen embert én nem akarok az ágyamba engedni. Meg egyáltalán nem is értem, mi a f4szért kell ennyi vendéget idehivni, amikor nincs is elég hálószoba -.-""""
És anyámék szerint most én vagyok a bunkó, amiért mondom, hogy ne aludjon senki se az én ágyamban rajtam kivül..Szerintetek kinek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!