Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva emiatt?

Figyelt kérdés

Anyám múlthéten idehivta az egyik nővérét meg annak az élettársát hozzánk. Ezzel egyébként nem is lett volna még bajom, ha nem kellett volna gyakorlatra járnom ezen a héten, ami miatt korán kellett felkelnem és az elég nehéz volt, mert este alig birtam aludni, mert anyámék még éjfélkor is hangosan beszélgettek meg röhögcséltek, már apám szólt nekik, hogy menjenek már aludni, mert ő is megy dolgozni reggel...(Anyám meg a testvére és annak az élettársa már nyugdijasok..)

Aztán ma idehivta egy másik nővérét is, és kitalálták, hogy az én szobámba fog aludni, a megkérdezésem nélkül. Viszont én nem akarom, hogy más aludjon az ágyamban, főleg nem anyám nővére, aki..hát nem valami tiszta ember, folyton hót büdös, izzadt, egyszer már aludt nálunk, de akkor nővérem szobájába rakták be és nem is fürdött elalvás előtt, és amikor hazament, nővérem mondta, hogy az ágyneműnek rendesen dögszaga lett, amivel aludt...Ja meg már két napjanem fürdött, amikor anyám megkérdezte tőle, hogy miért nem, ő meg mondta, hogy nem is hozott tusfürdőt meg semmit, anyám meg mondta neki, hogy jajj nyugodtan használhatja bármelyik tusfürdőt a fürdőszobában, érezze itthon magát, ő meg erre annyira otthon érezte magát, hogy az án zuhanypamacsommal fürdött -.-

Szóval ilyen embert én nem akarok az ágyamba engedni. Meg egyáltalán nem is értem, mi a f4szért kell ennyi vendéget idehivni, amikor nincs is elég hálószoba -.-""""

És anyámék szerint most én vagyok a bunkó, amiért mondom, hogy ne aludjon senki se az én ágyamban rajtam kivül..Szerintetek kinek van igaza?

2016. aug. 27. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De neked hol kellene aludnod, amikor más alszik az ágyadban? Szerintem jogosan vagy kiakadva.
2016. aug. 27. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Valami szivacson anyámék hálószobájában..
2016. aug. 27. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Jogos. De tudsz tenni ellene?
2016. aug. 27. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jogos. Ki nem állhatom az ilyen "amíg az én lakásomban vagy azt csinálod amit mondok neked, oda ugrasz ahova küldelek" szülőket. Ha nincs meg a hely rá, akkor ne hívjon senkit. De nehogy már az legyen az első gondolatuk, hogy majd a gyerek úgyis ugrik, ha mondom és mondani se merjen semmit hozzá. Te ugyanúgy a család tagja vagy. Semmi joga sincs kidobni téged a saját szobádból. Ha annyira akar jönni a rokon, akkor aludjon ő a földön. Vagy menjen a kedves anyuka látogatóba.
2016. aug. 27. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ennyire papucsok vagytok apáddal, hogy ő dolgozni megy, te gyakorlatra, és mégsem tudjátok megrendszabályozni a vén sz@rokat? Tudod mikor engedném be a szobámba, pláne az ágyamba! Mondd el anyádnak, a rokon jelenlétében, hogy te nem akarsz dögszagú ágyat! És zárd be kulccsal az ajtót! Kész!
2016. aug. 27. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fúj de gusztustalanul hangzik ez az egész. Nálunk úgy van, hogy aki vendéget invitál, az oldja meg az elhelyezését. Ez alatt értem azt, hogy a SAJÁT ágyát adja át és ő húzza meg magát másik fekvőhelyen. Nálunk is hely hiány van, ezért nem is szoktunk nagy vendégesdit csapni. Mondjuk büdös embereket nem hivunk meg, Anyum szerencsére érzékeny erre. Mindnekitől elvárja, hogy tisztán feküdjön az ágyba, ne úgy mint valami disznóólban..Légy határozott és mond, hogy te a saját ágyadban fogsz aludni, szeretnéd kipihenni magad, hiszen ők egésznap traccsolnak, kacarásznak, neked viszont sok dolgod van és fáradt vagy..
2016. aug. 27. 17:21
 7/8 anonim válasza:
Ha anyukád és minden rokona nyugdíjas, akkor te hány éves is vagy? És akkor miért is laksz még otthon? Bár a hangulatjelekből, amiket használsz, elég éretlennek tűnsz. Az ágynemű huzatot ki lehet mosni. Nálunk is szoktak aludni rokonok, és előttük meg utánuk lehúzzuk a huzatot és kimossuk, az ágyneműt meg kib_sszukk a napra. Ne hisztizz már.
2016. szept. 19. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan tizenévest akinek az egyik szülője nyugdíjas. Most mi olyan furcsa ezen? Nem kell mindenkit lenézni, csak mert kicsit idősebbek a szülei az átlagnál.
2016. szept. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!