Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan akadtam ki a párom...

Jogosan akadtam ki a párom mostohatestvérére?

Figyelt kérdés

Elmentunk 2 hétre nyaralni Szlovéniába, majd a kutyánkat rábíztuk a mostohatestvérre (ő aljánlotta fel elsőnek), szóval 2 hét múlva hazajöttünk, majd kicsattant az örömtől a kis...., hogy megtanitotta a kutyát az ül, fekszik, marad, fujj-tied parancsra, mintha én erre nem lennék képes.

2 éves a kutya, 12 hetes kora óta nálam van, és erre helyettem megneveli?

Nagyon dühös vagyok, ti mit tennétek?

2017. júl. 27. 12:46
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
93%
Ezeket az alap dolgokat még kölyökként kellett volna neki megtanítani. A kicsit később az kb a kutya 3-4 éves korát jelenti, ha jól értem. Akkor már bőven felnőttkorú a jószág, nehezebben tanítható. Majd a gyerekedet is 20-30 éves korában akarod megtanítani ülni, járni, szobatisztának lenni?
2017. júl. 27. 14:51
 32/45 anonim ***** válasza:
89%
Azért ha nem volt időtök eddig, kiváncsi vagyok, hogy fárasztottatok le egy vadászkutyát két évig... :D Örülj neki, hogy foglakozott vele, a kutya biztosan nagyon örült neki, mert végre kapott feladatot. Nekik ez okoz örömet, nem az, hogy két évig tervezgetünk, hogy így meg úgy lesz. Nem akarom elhinni, hogy senkinek se volt napi tíz perce két éven át, hogy az alap parancsokat megtanítsa neki.
2017. júl. 27. 14:55
 33/45 anonim ***** válasza:
90%

KAMU

Te jó isten komolyan ezt beveszitek?????

2017. júl. 27. 15:07
 34/45 anonim ***** válasza:
87%

Es a parod mit szolt? Remelem o nem ilyen hisztis p.csa mint te es nem csapott ekkora ügyet belole😃😃

Te szerencsetlen noszemely

2017. júl. 27. 18:06
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom nemhogy örülnél, hogy nem csak vigyázott rá, hanem foglalkozott is vele (amit te kettő évig nem tettél meg), hanem még hisztizel.

Ha a 2 éves kutyámnak valaki más tanítaná meg az alap dolgokat akkor én elszégyelném magam és megköszönném!

2017. júl. 27. 19:40
 36/45 anonim ***** válasza:
98%
Talán előbb a kutyaprojektre kellett volna ráfeküdni. Felelősséget vállaltál érte, de mindenféle szirszar indokkal hanyagoltad. Nyugi, majd ha túl stresszes leszel a gyerek első 2 évében, és ahelyett, hogy a kötelességeidet teljesítenéd, pihengetsz, majd a sógor megneveli a gyerekedet is.
2017. júl. 27. 20:13
 37/45 anonim ***** válasza:
80%

Te mekkora nyomorék vagy kérdező!

Örülj neki, hogy valaki nevelte is a kutyádat, amire te a KÉT ÉV alatt nem voltál képes. Gondolom babapótlék volt és nem vetted számításba, hogy a tutujgatás helyett inkább kutyaként kellene kezelned, mert ha hiszed ha nem, a kutyák többségének erre van igénye (ebbe bizony beletartozik a tanulás is).

Ha ennyire sötét lennék mint te, inkább elásnám magam és nem a mostohatesót szapulnám. Esetleg odaajándékoznám neki a kutyát, mert nyilvánvaló, hogy ott jobb helye lenne mint nálad.

Üdv,

Egy kutyakiképző

2017. júl. 28. 11:43
 38/45 acelsziv ***** válasza:
100%

És azt miből gondolod, hogy a gyerekkel jobban fogsz bánni, mint a kutyával? Majd őt is letojod azzal, hogy stresszes vagy?

Te inkább ne szaporodj. Egyetlen gyerek se érdemel ilyen alja némbert anyának.

2017. júl. 28. 11:55
 39/45 anonim válasza:
100%
Ha úgy akadtál volna ki hogy pl te valamit tiltasz a kutyának ő ebgedi az jogos. Vagy ha nektek meg vannak a bizonyos parancsszavaitok és ő más szavakra tanította volna. De így kicsit fura. Jó nem mondom én is kiakadnék ha a kutyám valaki más nevelné de az enyém már nevelve van és úgy ne akarjon senki belekontárkodni hogy mindennap foglalkozok vele. Én a helyedben elgondolkodnék hogy ha 2évig nem volt időm és energiám ezekre másnak meg elég pár hét hogy akkor hol rontottam el. A másik meg hogy ha nem volt időm a kutyára és ez történik nem mertem volna ide kiírni.
2017. júl. 28. 12:59
 40/45 anonim válasza:
49%
Amúgy aki provokálni akarja vagy mást.nem veszitek észre,hogy nem ír vissza
2017. júl. 28. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!