Egy huszonéves fiatalnak van egyáltalán valami esélye önálló életet kezdeni, ha nem gazdag családba született? Vagy 30-40 éves koráig éljen otthon?
A BP-i átlagfizetés legyen 200-300 és akkor szerintem megegyezhetünk, hogy nagyon jóindulatú voltam.
Albérletárak: Horror, 100 ezer+rezsitől kezdődnek
Konkrétan lehetne vegetálni hónap végéig.
Lakásvásárlás: Esélytelen, több évtizedig kéne gyűjteni, félrerakni lakéstakarékba.
Aki egyedülálló, és nem akar 3 gyerekes apa lenni, annak semmi esélye, hogy önálló életet kezdhet Magyarországon?
Nem 100 ezer + rezsitól kezdődnek, az már egy elég elit hely normál méretű lakásának a bérleti díja egyéves szerződés esetén.
Ha egy metróvégállomás (ami még ugye szintén csomópont!) közeli garzonba költözöl, máris kétharmada ennyiért bérelhetsz.
És rengeteg a rezsiért esetleg +rendbehozásért átmenetileg lakható lakás is, FB-on lehet találni.
Egyébként sosem értettem, akinek a szülei nem Bp-iek, miért akar Bp-en bérelni lakást... Bp-re egy városszéli kis házból is ugyanannyi beutazni a központba a munkahelyre, mint a városon belülről, és a lakhatási költségek messze olcsóbbak ott.
"Egyébként sosem értettem, akinek a szülei nem Bp-iek, miért akar Bp-en bérelni lakást"
Ha te ilyen albérletárak mellett 66 ezerért találsz albérletet BP-en, ami nem putri, akkor azonnal vedd ki, és add ki +20 ezerért valakinek...
Egyébként te most olyan mondatokat hallucináltál a kérdésemhez, amiket le sem írtam. Én BP-i vagyok.
4: el vagy tájolva, nem reális árakat mondasz.
Hát akkor itt van 40 000-ért rögtön három is, tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!